Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi okom aggódni a párommal kapcsolatban mégis mindent túlgondolok, hogyan orvosolható?
"Jól nezek ki pedig, pár évet letagadhatnék"
következő mondat:
"eljesen elvette az amúgy se sok önbizalmam"
😀😀😀
Szerintem itt az a fő probléma így látatlanban, hogy bántalmazó kapcsolatban voltál 13 ÉVIG!! Nem is várhatod, hogy nyom nélkül ne látsszon meg rajtad. Viszont hiába nézel ki jól, a személyiséged, viselkedésed is nagyon fontos egy kapcsolatban. Én is folyton túlgondoltam mindent, és szépen el is üldöztem mindenkit magam mellől.. A mostani párommal kezdtem csak el ezen változtatni.
Néha még mindig rám jön a dolog, ilyenkor magamban vagyok, nem beszélek vele, nem írok neki addig, amíg nem higgadtam le, mert úgyis megbánnám. És ezalatt szépen megpróbálok mindent végiggondolni. Igyekszem kívülről látni a szituációt, nem a saját érzéseimen keresztül. Elsorolom magamban, hogy mennyire törődik velem, mennyi mindent megtesz értem, mennyit kedveskedik, bókol, stb, és ez nyilván nem lehet véletlen, ha nem szeretne, flegma és hideg lenne velem. Nekem ez be szokott válni.
Először is bízz benne,de legfőképp magadban és ne gondold túl a dolgokat,mert lehet egy idő után rámehet a kapcsolat is.Én is beleestem ebbe a hibába.
Nem minden pasi ugyanolyan.Ha mindig arra gondolsz,hogy megcsal,elhagy,akkor nem leszel boldog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!