Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Direkt ignoral a srac vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt ignoral a srac vagy csak tulgondolom?

Figyelt kérdés

Irkalok egy par napja egy sraccal, o mozdult ram melohelyen. Ma orakig ignoralta az uzim pedig fent volt tobbszor is. Mar egy oraja vegre megnezte de csak lelattamozott, pedig fent van 😂 Ma sokaig nem irtam neki mert dolgom volt, de par oraja irtam egy kicsit hosszabbat mert mely tema volt. Egy oraval mielott irtam neki, lattam posztolt magarol egy kepet ami mashol mar ki van posztolva.

Engedjem el a sracot? Vagy lehet vmi van vele, elfoglalt stb? Vagy most vissza probalja adni mert azthitte ignoralom? 🤨

2022. júl. 31. 22:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelőre bármi lehet, de pár nyilvánvaló esettől eltekintve (napok múlva sincs válasz), engem idegesít Facebookon az olyan, hogy ki hány óra múlva ír vissza, és az ebből való kombinálás. Munkahelyen amúgy nem tudtok rendszeresen beszélgetni szünetekben? Illetve, ha amúgy is van már személyes ismeretség, minél előbb képbe kerülhetne randi, és akkor közelebb lennél ahhoz, hogy mi a helyzet.
2022. aug. 1. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!