Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Röviden a történet hogy össze vesztem a férjem egyik rokonával mert gusztustalankodtak velünk szembe, kitöröltem az ismerőseim közül mondtam a férjemnek erre ő azt mondta neki nincs bajja az adott szeméjjel stb.normális ha azt érzem nem mellém állt?
Rosszul esett hiszen ha a férjem valakivel komfliktusba keveredik nyilván őt védem
-ha neked ellenséged akkor nekem is- elvvel vagyok..?
Normális érzés, hogy nem állt melléd, hiszen nem is tette. De ez nem feltétlen jogosít fel arra, hogy besértődj. Mindkettőtöknek joga van a saját véleményéhez és nem kényszeríthetsz valakit, hogy utáljon egy embert, csak azért, mert te ezt teszed.
Elég önző és gyermeteg hozzáállás.
2es...
Azért töröltem mert ott is írogatott nekem
Meg miért lenne gyerekes ha törlöm? Ha valakire nem vagyok kiváncsi és nem szeretném látni a posztját akkor nyilván törlöm és tiltom
1 es...
Ezt úgy képzeld el hogy az illető elhordott mindennek engem , kissé nem tartom jópofának hogy ezek után sincs vele semmi bajja
Nem szeretném ha az ismerősöm
Ezzel nem seprek semmit semmi alá
Szimplán nem szeretném ha az lenne nem vagyok rá kiváncsi
De ebben a kérdésben most nem ez a legnagyobb lényeg hanem a párom reakciója és amit ezzel kapcsolatban érzek
Nyilván ha az a valaki el mond engem mindennek rosszul esik ha a párom azt mondja nincs az illetővel bajjan miközben elhordta az az illető a feleségét és a gyermeke anyját mindennek
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!