Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Küldföldi "kalandról" van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küldföldi "kalandról" van valamilyen izgalmas történetetek?

Figyelt kérdés

Akár ti utaztatok külföldre vagy itthon külföldivel, bármilyen story lehet, csak viszonylag történetszerűen megfogalmazva ne csak félmondatban. :)

Akár csak ilyen kis nyári flörtölgetés, akár több is lett a dologból, mindenfélét lehet írni.

Nekem nincs semmi ilyen, de barátnőimét mindig érdekes volt hallgatni.

2022. jan. 20. 01:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2022. jan. 20. 01:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyesmi, csak flört. Én 27 vagyok, nő.

A nyáron elutaztam Rómána egyedül. Egyik nap épp a colosseum körül túristáskodtam, amikor odajött hozzám egy fiú, aki eléggé törte az angolt, hogy látja rajtam hogy túrista vagyok, de hogy nagyon megtetszettem neki, lenne-e kedvem meginni vele valamit. Nagyon fiatalanak nézett ki, mint kiderült 21 éves volt. Miért ne alapon beültünk. Megittunk 1-1 italt pont a colosseumnál. Utána lassan készülődtem hogy indulok. És mondta hogy jön velem, ő helyi, majd tud mesélni. Kaptam a rögtönzött idegenvezetőn, így tettünk még egy 1,5-2 órás sétát.

Aztán úgy beszéltük meg hogy másnap este szintén beülünk valahová.

Elköszönés előtt nyomtunk egy közös selfie-t, ami azóta is megvan. Meg úgy köszöntünk el hogy másnap akkor mindenképp összefutunk.

De aztán átgondoltam hogy 27 évesen lehet nem egy 21 éves fiúval kéne kalandozzal 😂 így nem találkoztunk többet

2022. jan. 20. 07:21
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
nigro, albán, spanyol, olasz tele rakta a nőt haza érve már nem egyedül volt.. Elég szexi?
2022. jan. 20. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ukran csaj a melohelyrol erosen ereztette velem, hogy megakarja magat dugatni. Ketszer fekudtunk le, nagyon bevallalos. Nekem az volt a baj vegul, hogy massal is dugatta volna magat, nekem meg azt nem birta a gyomrom.
2022. ápr. 14. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem egy nagy sztori az enyém. A Tinder passporttal egy német srác rámírt, hogy néhány hét múlva Budapesten jár. Amikor így lett, találkoztunk, megittunk egy italt, másnap lefeküdtünk.
2022. ápr. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!