Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történet a nőkkel?
Figyelt kérdés
Ma voltam bulizni, és nem értem, hogy miért az összes intim beszélgetés más csávókkal történik, miért más csávók öleltek meg csak úgy barátilag ezek után a beszélgetések után? Miért van az, hogy a csaj azzal sem megy haza aki bejön neki?
Annyira fura ez az egész. Mintha a nőknek tele lenne a gatya valahogy, hogy merjen tisztán nem manipulatíven beszélni, nem meccselni, hogy optimalizálja, hogy kivel csak úgy elmélyülni. És tényleg annyira wtf, hogy a végén a csaj egyedül megy haza, miután egész este játszotta az eszét és felszínes volt mindenkivel és mi maradunk ott csávók és beszélgetünk jókat. Mi történt a nőkkel?
2022. jún. 26. 04:40
1/23 anonim válasza:
Aztaaaaa, milyen már, hogy egy beszelgetés után, nem baszhatod meg!? Szerintem is tök fekháborito
2/23 A kérdező kommentje:
#1 nem válaszoltál a kérdésre. miért felszínes az egész dolog. miért nem felszínes más csávókkal? mi ez az egész fakelés?
2022. jún. 26. 04:55
3/23 A kérdező kommentje:
de amúgy tök leszarom, mert vannak kivétel nők. igazából voltam szerelmes többször is és nincs okom panaszra, de a többség annyira béta, vagy nem tudom mit mondjak. tényleg ez, hogy bevannak szarva annyira de annyira. hogy nehogy valaki visszaéljen velük és ezért csak ez a fake dolog.
2022. jún. 26. 04:57
4/23 A kérdező kommentje:
és elsősorban most nem is magamért megy ez, hanem az baszott fel, amit láttam, hogy egy csak művel egy másik csávóval. ez az értelmetlen semmi. csak így néztem mint a moziból. mármint ez a fő dolog. de amúgy nekem is volt korábban hasonló az este során, de most a végén nem velem volt ez. tényleg a nők nagy rérsze annyira gyáva siralom.
2022. jún. 26. 05:00
5/23 anonim válasza:
Mi ez a sok hülye szó , meg elmèlet gyàrtàs?
Amíg ràgörcsölsz ez ilyen lesz.
6/23 A kérdező kommentje:
lol nyilván én vagyok a hibás, ahogy viselkedett a csaj a másik csávóval.
2022. jún. 26. 05:06
7/23 A kérdező kommentje:
amúgy szerintem pontosan írtam el azzal, hogy tele a gatya. csak akkor lépne, ha garantál a minden szempontból jó. ami meg soha sem garantált, kockázatot kéne vállalni, játszani, de ehhez meg gyáva.
2022. jún. 26. 05:12
8/23 A kérdező kommentje:
#5 mint ahogy te is hiper bátor életet tolsz végig gykzva az éjjelt és itt szólogatva be.
2022. jún. 26. 05:13
10/23 anonim válasza:
Egónövelés, élvezik hogy egész este húzzák a csávók agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!