Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem haverjanak felesege lajkolgat a ferjemnek, raadasul nem szimpatikusak, szoljak a ferjemnek hogy nekem ez nem tetszik vagy tulreagalom?
Lehet en vagyok tul zakozott de en sosem lajkolnek a ferjem haverjainak, semmi kozom hozzajuk..
Van egy haverja a ferjemnek, es a felesege lajkolgat a ferjemnek de ez a no nekem ezelott sem volt szimpatikus sem a ferje.
Direkt megneztem a ferjem lajkol e a nonek, de csak a gyerekuket, semmi mast.
Nekem ok nem szimpatikusak, ugy erzem erdekbol baratkozik a ferfi a ferjemmel, nagyon nem egy szinten vagyunk emberileg, de a ferjemnek sok baratja van, baratkozos tipus nagyon..de ez hogy a no lajkolgat a ferjemnek nagyon zavaro, ok nem baratok semmi koze a ferjemhez.
Szerintetek szoljak emiatt a ferjemnek? Vagy eltulzom?
Ismerősöknek én is beszoktam lájkolni ha kitesznek valamit.
Ha már írkál is hozzá, vagy privátban, az már lehet valami.
Ne törődj vele, jól kezeli a férjed.
"nem csak az ember eroszakos a ferjemen, de még a no is"
Nekem az a fura, hogy akkor hogy lehetnek haverok? Vagy inkább csak ismerősök? Hogy lehetnek erőszakosak?
Nem az van a kepben..
A sajat testverei felesegei nem lajkoljak a ferjemet a sajat ferjukkel foglalkoznak ez a no meg allandoan reagalgat az enyemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!