Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem haverjanak felesege lajkolgat a ferjemnek, raadasul nem szimpatikusak, szoljak a ferjemnek hogy nekem ez nem tetszik vagy tulreagalom?
Lehet en vagyok tul zakozott de en sosem lajkolnek a ferjem haverjainak, semmi kozom hozzajuk..
Van egy haverja a ferjemnek, es a felesege lajkolgat a ferjemnek de ez a no nekem ezelott sem volt szimpatikus sem a ferje.
Direkt megneztem a ferjem lajkol e a nonek, de csak a gyerekuket, semmi mast.
Nekem ok nem szimpatikusak, ugy erzem erdekbol baratkozik a ferfi a ferjemmel, nagyon nem egy szinten vagyunk emberileg, de a ferjemnek sok baratja van, baratkozos tipus nagyon..de ez hogy a no lajkolgat a ferjemnek nagyon zavaro, ok nem baratok semmi koze a ferjemhez.
Szerintetek szoljak emiatt a ferjemnek? Vagy eltulzom?
Nem zavarna, mert a férjem nem likeolná őt személy szerint.
Ha megtenné, vagy ha taliznánk velük és reagálna a nőre, elkezdene vele írkálni olyasmiket amiket nem kéne akkor meg kivágnám. Egyáltalán nem idegeskednék rajta. Te miért idegeskedsz ha nincs rá okod?
Attól, hogy téged nem érdekelnek a férjed haverjai képei, vagy ők attól még másnak tetszhetnek a férjed képei nyugodtan.
Amúgy valami baromira nem smakkol veled kérdező.
Nem is ismered őket, akkor hogyan lehet kijelenteni olyasmit, hogy erőszakosak, vagy emberileg lejjebb vannak mint te?
A saját férjed lenézed azért, hogy barátkozós típus.
Marhára nagyra vagy magaddal, uralkodni akarsz másokon, azt szeretnéd, hogy úgy cselekedjenek ahogyan te.
Nárcisztikus (hajlamaid vannak) vagy, vagy simán csak beképzelt liba? Ha bármelyik is vagy a férjed ha felébred azért fog elválni tőled csak szólok előre.
Amikor egyik barátnőm hasonló témával jött, kiégtem, hogy van aki tényleg ezen pörög?
Úgy tűnik többen is :D
Szerintem túl tolod, inkább azt keresd meg miért zavar ez téged, valszeg tényleg az áll mögötte hogy nem bírod..
11. Vicces vagy :D
Ismerem oket, nem veletlenul irtam hogy nem szimpatikusak. Persze hogy lenezem oket, mikozben az en ferjemen akarnak elorebb jutni 0 munkaval..
Szerintem is túlpörgöd, nem rosszul. Valamiért féltékeny vagy a nőre ezen kívül? Vagy esetleg önbizalomhiánnyal küzdesz?
Vannak emberek akik lajkolnak bármit az ismerősüknek. Én sem vagyok ilyen, de vannak akik igen és nem jelenti azt hogy valamit szeretne a másiktól. És mivel a férjed nem csinál semmi rosszat így ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!