Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy kollégám, összebarátkoztunk, de néha ápolatlan. Zsíros a haja, ronda a pólója. De amúgy nagyon tetszik... Jóképű, magas, szimpatikus a belsője nagyon. Mit tegyek?
Haverodnak megmondanád hogy hogy nézel már ki, a pasinak is.
Ergo ha akarsz tőle valamit akkor kommunikálj. Lehet h tudna változtatni, akkor megeri szólni. Ha meg szólsz és akkor se fog akkor minek vele osszejonni másban is hanyag és figyelmetlen lesz.
Nem olyan nagy baj megmondani neki ezt.
Gondolom, hajmosás előtt zsíros, azért senki sem fog kétnaponta hajat mosni, csak a fanatikusok, vagy akinek 1 cm-es haja van.
Ronda a póló. Lehet, neki sem tetszik az összes ruhád. Még kifogás?
5ös, miről beszélsz? Természetesen szárad(mivel késő délután mosom és göndör), nem kenek rá semmit és nem vasalom.
Nem ez a két kategória van, MOSS HAJAT HA ZSÍROS, ne másokat csesztess, mert tiszta a hajuk;) Teljesen normális 3 naponta hajat mosni, ha megyek valahova a kettő is teljesen jó, pláne itt bpn, ahol hatalmas a szmog, meg van körülöttem cigiző, amit beszív a hajam, illetve én sokat turkálom is, mert szeretem, ahogy rugóznak a tincseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!