Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szép nő és egy pasi között lehet tisztán barátság, vagy a pasi titokban abban reménykedik, hogy egy nap férfiként tekint majd rá a nő?
Igen, szánalmasak, értem.
Igazad van
11, az egyikkel lefeküdtem. Nem ez volt a "baj" hanem h vőlegénye volt(most tekintsünk el attól hogy ez mennyire is volt etikátlan) utána festélyezve éreztük magunkat egymas társaságában.
A 2.nál egy idő után mindig minden apróságon összekaptunk és a végén már közel sem volt olyan a viszony mint régen és el is távolodtunk egymastól. Itt vonzalom sem volt egyik részről sem,ez biztost.
A 3.nál is veszekedés volt de csak 1,az viszont hatalmas volt. Itt mint utólag kiderült a nő részéről lehetett/talán akart is volna kapcsolatot de én nem gondoltam ezt akkor.
Mostanában is volt/van kialakulóban egy barátság de ennek én próbálok véget vetni mert itt viszont én kezdtem vonzodni a nőhöz de mivel ő foglalt így esélytelen.
Manapság úgy veszem észre kezd elcsépelt kifejezés lenni a barátság szó,hajlamosak az emberek a közeli ismerősökre/haverokra is ráakasztani ezt a szót viszont nálam kicsit többet takar ez a kifejezés.
Én azt tapasztaltam, hogy nem igazán.
Érdek nélkül ritkán keresi egy felnőtt férfi egy szép, érett nő tàrsasàgàt.
A helyzet az, hogy nők azokkal a férfiakkal barátkoznak, aki nem igazán szívdöglesztő nekik, de mégis talonban akarják tartani, hogy majd 30 körül ezen értük rajongó pasasokból válasszák a legjobb apukát.
A férfi célja meg az ilyen nővel is a szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!