Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Fordult már veletek elő olyan, hogy a lány elutasított írásban, és már vissza sem írtatok neki? Esetleg meg sem nyitottátok az üzenetét?
Hogyan reagáltok az elutasításra? Volt már olyan, hogy hosszabb üzenetnél végig sem olvastátok?
Volt mát valaki ilyen helyzetben?
Volt,tobbször.
Az üzenetet megnyitottam, de vissza nem írok ha amúgy semmi nem köt a csajszihoz.
Volt akivel több fordulós volt a kapcsolatunk. Amikor bunkó módon dobott, offoltam, esély sem maradt új kapcsolat felvételre. A csajok többsége amúgy is sz@rik rá ha dob valakit mert akkor már az új pasinak hajlik a dereka. Nem kell velük foglalkozni, ha pedálozol még genyóbbak tudnak lenni 🙂🙃🙂
Én mindig visszaírok, ha nem bunkózott a lány. Én úgy gondolom, ha ő nmegtisztelt azzal hogy nem ghostingolt és valamilyen formában elköszönt, akkor úgy illendő, hogy én is megtisztelem őt ugyanezzel.
Hogy volt e olyan nő, aki emiatt azt hitte hogy nem adtam fel és még mindig szánalmas módon próbálkozni akarok nála, egészen nagy összegben mernék fogadni rá hogy volt, de leszarom.
Ha elutasított utána minek írnék még neki?
Egyszer elég ha elutasítanak.
Utána max unatkozik vagy nem jött össze neki a másikkal. Nem vagyok egy babaruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!