Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek a vékony, alacsony,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a vékony, alacsony, fiatalos arcú, kismellű lányok jönnek be, pedofilok? Azért buknak erre a típusú nőre, mert kislányt látnak bennük?

Figyelt kérdés
aug. 11. 17:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező! Ha átgondolod, ez egy hatalmas nagy baromság! A pedofilok a pubertás ELŐTTI gyerekekre izgulnak. De nézd meg a parafíliákról szóló wikipedia szócikket, akkor felhomályosulsz kicsit. Amit te leírsz, az nem pedofília.

Ettől függetlenül maga a kérdés is egy alighanem szexuálisan frusztrált nő agyából pattant ki. Gondolj már bele baszki! Minden harmadik nő kb 160cm/50kg alatti, sokuknak kicsi a melle és az ilyen tipikus filigrán alkatú nők mellett is mindig látni normális férfit. Finoman szólva is ocsmány gesztus mindegyiküket beteg állatnak titulálni, amikor megkockáztatom, hogy 99%-uk teljesen normális, egészséges kapcsolatban van. Amiről te beszélsz, az kb 1% lehet, egy elborult, beteg réteg. Meg pl az ázsaiai nők többsége is ebbe a kategóriába esik. Gyakran ott egy 40 éves is kinéz 20-nak, mert ilyenek a genetikai adottságaik. Akkor az ő férjeik is mind pedofilok ezen analógia mentén.

Ostoba agymenés ez, bárki agyából is pattant ki. Valószínűleg valakit ejtettek egy apróbb/alacsonyabb/kisebb mellű/normálisabb nőért és frusztrációjában kitalálta ezt. Tipikus női irigy megnyilvánulás, látott már ilyet a világ sokszor.

aug. 11. 21:45
 22/31 anonim ***** válasza:
48%
Nem . A ferfiak tobbsegenek be jon.. sot a ferfiak tobbsegenek joval tagabb az izlese mint a noknek.
aug. 11. 21:47
 23/31 anonim ***** válasza:
49%

Idén a fél ország pedofilokat hajkurászik...aki kicsit is gyanús már le akarják csukni...

Ne légy fogyatékos...

aug. 11. 23:03
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak a pedofília beteg, hanem 18 alattira gerjedni az, nyilván a 160 cmes/50kg alattiakon nem kisgyereket ért, hanem kistinit/tinit, ami ugyanolyan beteg. kiskorúra gerjedni nem oké és taszító.

Amúgy hol minden harmadik 50kg/160 cm? Az egyik legelhízottabb ország vagyunk, a tinik ekkorák. Persze gondolom 23 alatti kissrác vagy, de 30 felett már nem oké ilyesmire vágyni, mert gyerekre kellene, hogy emlékeztessen. A 30 körüli nők testén több zsír rakódik le, gömbölyűbbek, a zsír természetesen növekszik 23tól, mikor kifejlődnek teljesen és beállnak gyerekszülő-tápláló módba. Ez a fejlett nő, erre kelle vágyni és ez nem 160/50 alatti, mint egy kistini.

A kérdezőnek meg igaza van. Extrém elhízott emberek is vannak, rájuk is gerjednek, de az is perverzió, mint az alacsony vékony kismellűre gerjedni. Két véglet. Egészses, koruknak megfelelő arányokkal rendelkezőre, méretűre gerjedni normális. Így a szélsőségek nem azok. Akár korban, akár méretben. De a férfiközpontú világban senkit nem érdekel. Az elején én is élveztem a nagy figyelmet, aztán rohadtul sok lett, és idővel tapasztaltam meg, hogy a normális férfiakat nem nagyon érdekli, hogy nézek ki, amíg nem vagyok szélsőség, hanem engem akarnak megismerni, magam miatt gerjednek a testemre(felőlük hízhat az ember 10 kilót is), ami elég, ha nem szélsőséges, attól vonzó, hogy az enyém. A többi férfi szerint a testem tett vonzóvá, és amikor vékony voltam, a szexuális ragadozók jöttek, amikor normál, akkor vegyesen, de érezhetően kevesebb "vadász", mikor terhes voltam/kisgyerekes meg a mamikra gerjedőből lett több, az is nagyon beteg volt. De nyilván úgy csinálták, hogy ne tűnjön kórosnak, mert ők sem akartak magukról ilyet bevallani.. szerintük akkor volt a legszebb a nő, ha várandós, mert kivirul, frissebb az arca, és vonzó számukra az anyáskodás. Ahogy a ragadozóknak vonzó a fiatal lány viselkedés. Ebből az utóbbiból amúgy több van, talán mert ilyenkor nagy erős férfinak érzik magukat, ez meg sokaknak kell, mert önbizalomhiányosak a szr tinikoruk miatt.

aug. 12. 07:19
 25/31 A kérdező kommentje:

Akkor neked is felteszem a kérdést:

Ha az alacsony, vékony, kismellű nőkre perverzió gerjedni, akkor ez azt jelenti, hogy ezeknek a nőknek soha nem lehet normalis párkapcsolata, mert a u.n. normális pasik elkerülik, és csak pedofilok környékezik meg?

aug. 12. 08:07
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engem csak izmos, jóképű pedofilok környékeznek meg. Egy kövérnek sokkal jobb lehet, mert őket nem csak a pedofilok kerülik, hanem minden jó pasi. Brühühü.
aug. 12. 08:16
 27/31 A kérdező kommentje:

"A 30 körüli nők testén több zsír rakódik le, gömbölyűbbek, a zsír természetesen növekszik 23tól, mikor kifejlődnek teljesen és beállnak gyerekszülő-tápláló módba. Ez a fejlett nő, erre kelle vágyni és ez nem 160/50 alatti, mint egy kistini."

Tehát azt mondod, hogy erre kellene vágyni:

[link]

Ez egy hülyeség.

Mégis miért kellene valakinek zsíros nőre vágyni???

Miért ne lehetne olyan 30 körüli nőre vágyni, aki normálisan néz ki?

Pl. Palvin Barbara, aki szintén 30 éves, de egy 1 kiló felesleg sincs rajta.

Elhiszem, hogy te olyan csaj vagy, mint azon a blogon, de elég nagyképűség megszabni, hogy arra KELLENE vágyni....

Nem. Egy férfi vágyjon csak szexi 30-asokra, mint amilyen a Palvin.

aug. 12. 08:19
 28/31 A kérdező kommentje:

Te alacsony, vékony, kis keblű lány vagy ugye?

Elnézést, ha esetleg megsértettelek a kérdéssel.

Tényleg csak kíváncsiságból írtam ki, mert olvastam itt pár hozzászólást, szóval gondoltam, vesézzük ki a témát.

aug. 12. 08:23
 29/31 anonim ***** válasza:
Palvin Barbi pont nem a gyerekszerűen vékony kategória. Nem kövér, félreértés ne essék, de pont elég zsír van rajta, a kellő helyeken gömbölyű, egészséges alkat. Nincs is kis melle. Amikor látens pedókról beszélnek, az nem a szint. Hanem az elöl deszka, hátul léc, AA-s mell, semmi fenék kategória... de abból is van olyan, ami egyértelműen felnőtt, meg van, az ami úgy néz ki, mint egy 12 éves kislány.
aug. 12. 08:26
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

#24 valami nagyon nagy katt van, de a TE fejedben! Elhiszem, hogy voltak rossz tapasztalataid a társkeresésben. De aberráltnak minősíteni mindenkit, aki nem egy általad elfogadható típusra gerjed? Ostobaság. Ja és 33 vagyok, nem 23 és NINCS zsánerem. Mindig is a nőt néztem, nem egy testet. Ugyanezt fordítva nehéz elmondani sok nőről. Vagy sok férfiról.

Volt olyan barátnőm, aki már szült és semmi melle nem volt gyakorlatilag. De olyan is, akinek hatalmas kannái voltak nagy fenékkel. Egyszerűen butaságokat írkálsz és maximum a saját perspektívádról szól az egész.

#21 voltam

aug. 12. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!