Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a vékony, alacsony, fiatalos arcú, kismellű lányok jönnek be, pedofilok? Azért buknak erre a típusú nőre, mert kislányt látnak bennük?
Én ilyen nő vagyok és elég kattosnak tartanálak, ha 28 éves létemre lepedofiloznád a pasikat, akiknek bejövök :D Gondolom te dagi vagy és irigyled, hogy a vékonyabbaknak nagyobb a sikere.
Amúgy a pedofiloknak a gyerekek tetszenek, nem a testalkat itt a lényeg, hanem az, hogy “gyerek”. Egy felnőttnek hiába van gyerekes teste, a pedofilokat nem izgatja.
hmm lehet benne valami ..
mivel ténylegesen nem akarja a gyerekeket zaklatni mert van annyi esze, ezért olyan nőre hajt aki a legjobban hasonlít egy gyereklányhoz.
alacsony vékony babaarc kis mell vékonyka hang
volt ismerősöm aki DDLG kapcsoltban élt, ott a pasi ténylegesen bevallotta h a gyerekekhez vonzódik a 10-14 évesekhez, aki akkor kezdenek serdülni. mivel a barátnőm nagyon hasonló alkat így összejött vele. a barátnőmnek tetszik h kb semmiért nem kell felelősséget vállalni minden teher a pasié, minden döntés a pasié, imád kislányos ruhákban lenni, játszani az ártatlant aki éppen akkor rontanak meg ...
elég bizarr de 10 éve együtt vannak. A pasi tudja h a ismerősöm már nagyon nem az a korosztály és már vannak apróbb jelek a testén de tudja h hiába a vágya soha nem nyúlna egy gyerekhez sem úgy, másfelől már 50 éves és nem lesz már más neki...régen is mindig a hasonló lányokat szedte fel. most szerencséje volt mert az ismim benne van és imádja ezeket a kissé beteges dolgokat
Nem egyszerű téma. De hangsúlyozom, hogy nem vádolok senkit, ez csak egy felvetés (amit nem én találtam ki), és érdekel, mások erről mit gondolnak.
Nekem az utóbbi barátnőim mind 170 cm körül volt.
Az utóbbi kettő egyébként kifejezetten a domináns pasikat szerette.
De, HA(!) ez így van, akkor mi a helyzet az említett nőkkel?
Sosem lehet normális kapcsolatuk, mert csakna pedofilokat vonzzák?
Mondjuk egy 14 éves már lehet öreg egy igazi pedofilnak. 😂
Na jó, nem akarom elviccelni a témát, mert komoly dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!