Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm-es nőhöz alacsony egy 174 cm-es férfi?
Figyelt kérdés
máj. 4. 12:20
1/16 anonim válasza:
Attol függ.
Nekem pl elég magas presztizsű a munkahelyem ha meglátnának a kollegák alacsony kis szürke pasival, le is írnának.
2/16 anonim válasza:
Barátnőm pont 174cm, én meg 169cm.
Szeretjük egymást, semmi más nem számít.
3/16 A kérdező kommentje:
Mert egy nő azt mondta, hogy ő 170 cm, én 174 cm-el alacsony vagyok hozzá.
máj. 4. 12:36
4/16 anonim válasza:
Az vagy. Én 172 vagyok. Hozzánk kb a 155-160 közötti nők illenek.
5/16 anonim válasza:
Kérdező, szubjektív, hogy kinek mi jó, mi nem jó. Szokásos uncsi kérdés, majd a földig le lesz hordva általad meg incelek által a nő, mert neki épp kevés a te magasságod.
6/16 anonim válasza:
Nincs ebben semmi. Tényleg hülyén néz ki egy nagyjából egymagas pár. Én is jobban tudok vonzódni nálam alacsonyabb nőkhöz. Alacsony pasi vagyok én is, tehát hozzám igen kevesen vonzódnak, de megértem ez miatt őket, elfogadtam.
7/16 anonim válasza:
170 vagyok, a párom meg 175-6 körül, nem gondoltam sosem alacsonynak, de ha valakinek a magasabb srácok tetszenek, fogadd el és keress mást.
9/16 anonim válasza:
Tök mindegy... Ha neki túl alacsony vagy, akkor full irreleváns, hogy random idegenek mit mondanak az interneten.
10/16 anonim válasza:
#3 Már ne haragudj meg a kérdésért, de ha eléd raknak számodra egy olyan nőt aki neked nem tetszik, de szerintük illik hozzád akkor összejössz vele csak azért mert ezt mondták? Elárulom millió ember azt mondja majd igen kicsi vagy hozzá, másik félmillió meg hogy nem, akkor? Ennyire azért ne befolyásoljon már más véleménye. De ha téged ez ennyire frusztrál vagy ennyire kisebbségi komplexusod van emiatt akkor inkább hagyd. Rengeteg alacsony lány van válogass akkor közülük, csak nehogy egy nő meg azt mondja majd hogy egy 150cm-es nő meg majd túl alacsony hozzád….
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!