Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tiszteletlenség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tiszteletlenség, ha nem viszonozta az orális szexet? 26/l

Figyelt kérdés

Teljesen friss pár vagyunk, tegnap feküdtünk le először. Minden téren nagyon tiszteletteljes velem, tesz energiát a kapcoslatba/ismerkedésbe, sok időt szeretne velem tölteni stb.

De az első szex nem volt a legjobb, mert kb. semmi előjáték nem lett volna ha rajta múlik…én kb. 10 percet teljes odaadással kényeztettem orálisan, de ő még csak bele sem kezdett. Ujjazás is kb nulla, épphogy fél percre hozzáért a csiklómhoz. Egyébként ezt leszamítva figyelmes volt, nem volt durva, meg a végén mondta, hogy szóljak mit hogyan szeretek, tehát fogom neki valahogyan mondani, csak úgy érzem ennek ösztönösen kellene jönni. Közvetlen előtte fürödtem tehát higiéniával nem lehetett gond

2024. aug. 8. 15:31
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
13%
Csőtörés volt a pincébe tegnap sz.ptam vele rendesen de én voltam a b.zi mert őtrétegű csővel szereltem és nem presszeltem le egy helyen, nálunk meg van vagy 7 BAR nyomás szétnyomta a francba
2024. aug. 8. 17:24
 32/57 anonim ***** válasza:
18%

"csak úgy érzem ennek ösztönösen kellene jönni."

A romantikus könyvekben és filmekben esetleg, bár még ott is akadnak bakik. A való világban tudatják egymást a felek, hogy mi esne jól és milyen módon.

2024. aug. 8. 17:24
 33/57 anonim ***** válasza:
6%
A pasik nem fognak 10 percekig nyalni meg ilyenek. May egyszer megerőltetik magukat de a szex nekik errol nem szol.
2024. aug. 8. 17:36
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszéljetek már hülyeségeket. Dehogynem kinyalnak ha kívánják, szeretik a nőt. Eddig engem minden pasim kinyalt, de tudta mindegyik hogyan szeretem és én is tudtam hogyan ők.
2024. aug. 8. 17:38
 35/57 anonim ***** válasza:
71%
Tök érdekes olvasni ezeket. Nekem pl alap az orál oda-vissza, és ha nagyon úgy vagyunk, akár még 20 percig is csinálom a másiknak. Tizenévesen az első barátnőmmel még versenyeztünk is, ki bírja tovább adni a másiknak 🤭
2024. aug. 8. 17:40
 36/57 anonim ***** válasza:
80%
Nem mindenkinek alap az orális szex. Valaki nem szereti csinálni. Valakit trauma ért, valaki undorodik tőle hiába tiszta a másik nemiszerve. Azért kéne beszélni ilyen dolgokról még szex előtt mint minden normális ember!
2024. aug. 8. 17:42
 37/57 anonim ***** válasza:
43%
35,akkor,jo gyerekkorod volt,neked....
2024. aug. 8. 17:45
 38/57 anonim ***** válasza:
82%

37, nem, nem jó gyerekkorom.

Anyám egyedül nevelt, apám meg alkoholista volt és lelépett kb mikor 10 voltam.

2024. aug. 8. 17:48
 39/57 anonim ***** válasza:
0%
Valamiért csak bekaphatták a virslid,tiszta mácsomen lehettél,a nők nem szeretik a lelkisérült férfiakat
2024. aug. 8. 17:50
 40/57 anonim ***** válasza:
75%

Az.

Miért vagy vele még?

2024. aug. 8. 17:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!