Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tiszteletlenség, ha nem viszonozta az orális szexet? 26/l
Teljesen friss pár vagyunk, tegnap feküdtünk le először. Minden téren nagyon tiszteletteljes velem, tesz energiát a kapcoslatba/ismerkedésbe, sok időt szeretne velem tölteni stb.
De az első szex nem volt a legjobb, mert kb. semmi előjáték nem lett volna ha rajta múlik…én kb. 10 percet teljes odaadással kényeztettem orálisan, de ő még csak bele sem kezdett. Ujjazás is kb nulla, épphogy fél percre hozzáért a csiklómhoz. Egyébként ezt leszamítva figyelmes volt, nem volt durva, meg a végén mondta, hogy szóljak mit hogyan szeretek, tehát fogom neki valahogyan mondani, csak úgy érzem ennek ösztönösen kellene jönni. Közvetlen előtte fürödtem tehát higiéniával nem lehetett gond
Egy nő felizgulás nélkül is nedves, normál esetbe legalábbis... kivéve hüvelyszárazság, de abba ne menjünk bele..
Akkor a nő mindig készen áll a szexre, mert nedves?
Ez nem így működik.
Kell a frászt kérni... ha valakinek fontos valaki, akkor alig várja, hogy kényeztesse az illetőt, nyalják, falják egymást. Nem még kuncsorogni, miután idézem: "én kb. 10 percet teljes odaadással kényeztettem orálisan".
Annyi nincs benne, hogy kinyaljon rendesen, a behatolás van a szeme előtt....
Megoldás: Láttad, hogy egyoldalú a történet, te kényeztetted csak, ő neki esze ágába se volt kinyalni (se), csak a behatolást forszírozta.
Szépen fel kell állni, fel öltözni és elköszönni. Adieu.
Akivel utoljára lefeküdtem külön tart egy síkosítót ilyen esetekre..
Egyébként biztos van, aki nem szeret nyalni, de mondjuk cserébe sokáig tud "reszelni". Én pl nem szeretem, ha nyalnak, mert majdnem mindig rosszul csinálják, és már eleve lelomboz, hacsak rágondolok:)
Legközelebb egy "még" szócskát elsuttoghatnál, ha valami bejön, mert a párod nem igazán tud jól olvasni a jelekből.
"épphogy fél percre hozzáért a csiklómhoz"
Majd kezdte reszelni. Itt hol lehetne szólni, hogy még?
A hapsit marhára nem érdekelte, neki jó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!