Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelentettem exem családját zaklatásért, fenyegetésért, de vele békülnék, helyes ez?
Párommal (mostmár ex) volt egy nagyobb vitánk 2 hete a hazudozásairól, szarkavarásáról, mindenre volt elegendő bizonyíték, érv.
Megbeszélés helyett a terelés, kifogások, aztán az eltűnés ment.
1-2 órán belül jöttek a fenyegető üzenetek családtagjaitól, ismerőseitől (lakcímmel és, hogy ki mit csinálna), plusz rengeteg hívás.
Én ezzel másnap elmentem a helyi örsre mivel tudtommal exjegyesével fél éve mentek ezek a dolgok, tetlegességgel együtt. Ott nem tudom miváltotta ki ezt, de szerettem volna megelőzni.
Pár nap múlva hívtak, hogy ha ezek folytatódnának vagy történne is valami akkor jelezzem, addig nem tudnak nagyon mit csinálni, csak jegelni.
Eltelt azóta egy kis idő, én szeretném vele helyre hozni a dolgokat még ezek után is. Szeretem akármennyire is ártalmas nekem, csak a közege maradjon ki ebből.
"ne csináljak több hülyeséget."
Szerintem te mindent jól csináltál. Kirúgtad mert hazudozott, majd feljelentést ettél amikor fenyegettek. Nem hibáztál semmiben.
Fehér nép de eléggé roma körülmények és nyelvhasználat.
Magától lépett, tűnt el. Csak nem tudom mi lett volna a helyesebb megmozdulás, még nem voltam olyan helyzetben, hogy egy marék idegen a semmiből rámförmed mert valakivel nem lehet megbeszélni valamit.
Jesszus!Atya ég!
Remélem nem gondolod komolyan,hogy ezután a cirkusz után még együtt lehettek!
Miért akarsz a nyakadba szart venni? Nem volt ennyi elég?
Ne haragudj,de ha ezek után békülnél akkor meg is érdemled!
Várjuk a következő kérdésed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!