Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom felni?

Figyelt kérdés
Tisztazzuk az elejen, a parom sosem bantana engem es nem is tette meg. De amikor valami felzaklatja es ideges lesz nagyon megremit. Olyan hirtelen es hangos.. ilyenkor mindig az apamra emlekeztet aki vele ellentetben egy tiszteletlen eroszakos ember aki sokat bantott engem es anyamat is. Mar nem felek tole,de amikor a baratom ideges mindig megremit a gondolat hogy mennyire eros is, hogy ha akarna egy kezzel lefoghatna es igy tovabb. De azt is tudom hogy a parom apja is ilyen fajta ember aki sose bantana a feleseget de megis hirtelen haragu. Szoval ugy erzem nem valtozna ha szova tennem, azt kellene tennem?
júl. 31. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Szóval kivetíted rá a gyerekkori traumáid ezért őt akarod megváltoztatni? Mert ha jól értem abszolút nem bánt téged.
júl. 31. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Ha rossz emlékeket vált ki belőled és bár nem verne le akkor is el kell hagyni. A veszekedés, vita sosem jó jel egy kapcsolatban főleg ha sűrűn jelen van. Azt jelzi, hogy nem illettek össze és úgyis szakítás lesz a vége. Ne maradj vele ha konkrétan megrémülsz tőle. Egyébként attól, hogy az apja nem verte meg az anyját attól még te kaphatsz! Amúgy sem voltál/vagy/leszel az anyós-apóssal napról napra szóval nem tudhatod, hogy mi zajlik a négy fal között. Ne hitegesd magad.
júl. 31. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

"Tisztazzuk az elejen, a parom sosem bantana engem es nem is tette meg."

Mindegyik bántalmazott nő ezt mondta aztán kék-zöldre verték őket össze, vagy a temetőben végezték.

Ha hirtelen haragú, netán csapkod akkor téged is megfog!

!!!MENEKÜLJ!!!

júl. 31. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Van.
júl. 31. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Még nem bánt.
aug. 1. 03:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Megemlíteném neki. Már csak azért is, hogy tudja hol a határ. Kétlem, hogy kezet emelne rád, ez csupán családi minta és örökölt vérmérséklet. Te csak a múlt emlékei miatt félsz az ilyen emberektől. De mindenki ilyen.

(30+N)

aug. 1. 07:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"de nem mindenki ilyen"

Hülye telefon 😅

aug. 1. 08:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen említsd meg neki.

Mond el neki őszintén amit itt is leírtál, hogy soha nem gondolnád azt, hogy bántana de téged ilyenkor kicsit megrémít.

Egyébként tökre megértelek. Én nem tudom elviselni magam körül az agresszív (még akkor sem ha ez az agresszió nem felém irányul) hangos, üvöltöző, csapkodó embereket.

aug. 1. 08:06
 9/9 A kérdező kommentje:
de amikor ideges valamire vagy valakire rám nem úgy tekint, mikor hozzám szól vagy hozzám ér gyengéd és nem vetíti ki rám
aug. 1. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!