Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett olyan fontos a nőknek a férfiak külseje manapság?
82
Elég nehéz a felfogásod. AZt írtam, hogy a belsőd sem tűnik túl vonzónak.
Talán próbálkozz hozzád hasonló zsinten lévő nőkkel.
"Nekem akik eddig tetszettek mind szépek voltak. Átlag felettiek. Soha nem vonzott átlagos vagy ronda nő."
A baj az, hogy nem érted meg, hogy a nők ugyanígy éreznek.
Egyébként nem hiszem, hogy annyira öreg vagy, hogy randiztál volna a 40-es vagy 60-as években, tehát soha nem volt a te életedben az, hogy a nőknek nem számít a külső. Mellesleg akkor is számított. De ha azt is akarod hinni, hogy ez nem igaz, te abba születtél bele, és abban nőttél fel, hogy a nőknek is tetszenek a férfiak. Nem amiatt sírsz, hogy 2004-ben de jó volt, nem volt Tinder, hanem elképzelsz egy világot, ami soha nem létezett.
Ez valami kabaré lesz én úgy érzem. Kérdező, te ennyire hülye vagy, vagy valaki súg neked? Ez a világ legrosszabb kombinációja, mikor ostoba vagy és még csúnya is, de cserébe rosszindulatú.
Amúgy meg megnyugtatlak, régen se ment volna hozzád senki, mert abban a korban a szülők választottak a gyerek számára társat, téged meg a lőtéri kutya nem akart volna a családban tudni. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!