Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan gyakori manapság hogy a csóró kövér csúnya férfiak vékony csinos nökkel vannak ennyire nincsen a nőknek igényei sportos férfira?
Figyelt kérdés
Szinte mindenhol ezt látom ismerőseim között, kollégáim között, barátaim között, nem nagyon értem ennek az okát de egyre jobban kezd ez elterjednimárc. 24. 19:13
1/15 anonim válasza:
Van vonzalom is a világon. Én vékony vagyok és csinosnak számítok, az én párom mackósabb testalkatú és imádom. Lehet ezt is vonzónak látni, nekem pl a sportos fickók nem jönnek be, nem tudom miért. Kinek mi. A vonzódást nem lehet megmagyarázni, ez vagy van vagy nincs.
2/15 anonim válasza:
Haha
Nem tudjuk hol élsz!!! De a valóságban pont hogy minden nőnek ezek a gyerek testű 65-75 kg-os , magas sracok kellenek. Egy hétköznapi 80 - 90 évekbeli akciófilmsztárra (aki mondjuk 85-95 kg volt izommal ) arra is azt mondjàk dagadt.
3/15 anonim válasza:
Létezik ilyen, és az ilyen dolgok remekül példázza azt, hogy az incelkéknek a jelleme a szar és nem kell más kifogást keresni, hogy miért nem áll le velük egy nő sem. :D
4/15 anonim válasza:
Én meg ismerek olyat aki jóképű és én is szakitottam vele, meg előttem a többi nő is elhagyta.
Magas is volt….
Úgyhogy valóban kamu az incelek állitása miszerint nem ők nem elég magasak, nem elég gazdagok, nem elég jóképűek.
Nem ezeken múlik.
Hanem a viselkedésen .
5/15 anonim válasza:
Hogy nektek semmi nem jó... Megszámlálhatatlan olyan kerdes van, hogy a ronda dagadt pasi miert nem kell a csinos nőknek, neked meg az a bajod hogy soknak mégis kell.
Es még a nőknek nehéz a kedvében járni...
7/15 anonim válasza:
ez kizárt dolog vagy van pénz, vagy olyan mackósan kövérek csak
8/15 anonim válasza:
Egyszerű: egyre több az elhízott férfi. Sok nőnek egyszerűen nem jut jobb.
10/15 anonim válasza:
Én pl vékony vsgyok, (genetika+sport+egeszseges étkezés) férjem mackós, és imádom! Mindent megtesz értünk, a családja az első, gondoskodik rólunk mindenhogyan, nem vágja a pofamba, hogy ő keresi a több penzt, vagy veszi semmibe az itthon elvégzett munkámat. Nem érdekel, hány sportos pasi csorgatja rám a nyalat a konditeremben, nem indulok be rájuk.... A fent leírt tulajdonságokat ezerszer többre értékelem...és így szexuálisan is vonzóvá válik a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!