Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság azért még lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság azért még lehet találni sportos életmódú nőt?

Figyelt kérdés

25-35 közt, akinek lételeme valamilyen sport. Persze hobbi szinten gondolom, mert én is így űzöm a futást, bringázást.

A többség sajnos punnyadt, nincs kitartásuk semmihez. Félreértés ne essék, nem kell barbár módon minden nap sportolni, de jó, ha heti 2-3x legalább csinál valamit a nő is. Természetesen no cigi, energiaital, alkohol mehet ritkán, módjával.

Miért ilyen nehéz hasonló, egészséges életmódot követőt találni?

2021. máj. 25. 20:04
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, az edző terem ahova járok, tele van ilyen lányokkal. Mondjuk érdekes módon sokan inkább az én korosztályom (40+) amin meglepődtem, de azért fiatal lány is sok van. És ez csak egy darab edzőterem. És sokan nem is járnak edzeni, de futnak, bringáznak. Szóval furcsa, hogy te nem találsz ilyen nőt, főleg ha te is jársz ilyen helyekre.
2021. máj. 25. 20:06
 2/38 anonim ***** válasza:
82%
Hát figyelj, én heti 3-4x edzem, nem dohányzom, nem energiaitalozom, nem kávézom, nem iszom alkoholt sem, de így is van rajtam plusz 20kg, évek óta rajtam van ez a plusz és évek óta sportolok. Szóval az, hogy valaki duci nem jelenti azt, hogy nem sportol hobbi szinten. (Mármint tényleg sportolok, simán lekocogok 10km-t vagy kirándulok 25-t vagy ilyesmik.)
2021. máj. 25. 20:10
 3/38 anonim ***** válasza:
78%
Hát olyan biztos hogy nincs aki rohadt jól néz ki (de még punnyadt se), de hagyná hogy megszabd hogy mit és mennyit egyen-igyon, vagy hogy dohányozzon-e, hogy neked kívánatos legyen. LOL
2021. máj. 25. 20:11
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

"nincs kitartásuk semmihez"

Bírom az ilyen szélsőséges megnyilvánulásokat. Szerintem a többség kitartóan végzi a házimunkát, dolgozik, gyereket nevel, esetleg még valamilyen egyéb, nem sportos hobbija is van, amelyben kitartóbb.

Egyébként érdekes, engem az zavar ebben a korosztályban, hogy férfiaknál túl lényeges szerepet kap a testük. A kapcsolataik, munkájuk(pénzük), idejük rovására megy a sok ilyen olyan étrend kiegészítő, szálkásító tömegelő diéta, a heti 3-4 edzés munka után, vagy egy egész szombat délután, utána meg hallgathatod, hogy izomláza van, fáradt, nincs kedve semmihez és pénze sincs, de azért napi 1 kiló csirkemellet letol kókuszszíron méregdrága rizzsel és elveri a pénzét a kondiban, mert kell a havi 20ezer a menő terembérletre..Aztán legyél hálás, hogy minden idejét veled tölti, majd rinyál, ha fagyizni szeretnél, mert az egészségtelen, aztán rájön a zabálhatnék és megeszik mindent otthon, és utána bűntudata lesz, hallgathatod a rinyálást.

És ezt elég vékony, mindent evő, kirándulni, korizni szerető 28 éves nőként mondom. Ha csak meglátom az egészséges életmód feliratot tinderen, megy is balra a pasi.

Egyébként keresd az ilyen nőket konditermek közelében, vagy futóútvonalakon.

2021. máj. 25. 20:16
 5/38 anonim ***** válasza:
71%
Meló mellett, amikor haza esel pont arra van az embernek energiája, hogy kövesse a kívánalmaidat. Tarts el valakit, az olyan lesz, amilyet csak akarsz.
2021. máj. 25. 20:16
 6/38 anonim ***** válasza:
26%
Időbeosztás kérdése minden, van munkám, gyakran túlóráznom kell, de az edzés nem maradhat ki, ha este 10-kor van rá időm vagy reggel 5-kor kell kelnem miatta, akkor sem. Főzni is magamra szoktam, heti 5-6-szor edzem. Az életmódomba a felsorolt káros szenvedélyek mértékkel sem férnek bele.
2021. máj. 25. 20:27
 7/38 anonim ***** válasza:
96%
Én nem értek egyet a 6-ossal. Az alvás ugyanolyan fontos, mint a sportolás. Én amikor reggel 6kor indultam otthonról és 9 után értem haza, akkor nem sportoltam, és ez nem azért van, mert nem voltam kitartó, hanem az alapszükségletem választottam.
2021. máj. 25. 20:33
 8/38 anonim ***** válasza:

Nem tudom, elég kevés olyan nőt ismerek, aki tényleg kitartóan sportol valamit, heti 2-3-4 alkalommal. Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb csak mondja, de nem nagyon csinálja. Most éppen ismerkedek egy lánnyal, aki állítása szerint szokott járni futni, de amióta ismerkedünk (3-4 hét), még egyszer sem volt.

Pedig már kezdtem örülni, mivel én tényleg tartom a heti 3-4 futást, immár 9 éve.

2021. máj. 25. 20:38
 9/38 anonim ***** válasza:

Nincs párkapcsolatod, ugye? Már eleve a sokat túlórázom árulkodó, emellé a heti 6 edzés..Felkelsz a párod mellől hajnal 5kor, hogy leugorj munka előtt a kondiba és munka után nem nyafogsz neki, hogy 5kor keltél, hulla fáradt vagy bármilyen programhoz és a házimunkához? Vagy este 10kor leugrasz egy órát, ágyba kerülsz éjfél körül, aztán a következő nap simán elmész vele kirándulni?

Ha igen, le a kalappal, ha az alvásidőmben edzenek nem zavarna, mondjuk kiábrándító, ha azért nem fekszünk le egyszerre, mert a másik inkább futna kicsit, vagy nem kelünk együtt..

Nekem fontosak az esti és reggeli összebújások(általában szexszel megtoldva), többségben kellene lennie szerintem.

És a pénz.. Nagyon sokat visz el az étkezésed, ugye? Gondolom nem fagyizol a melegben, illetve nem eszel popcornt a moziban, és el is ítéled, ha mások igen.

2021. máj. 25. 20:39
 10/38 anonim ***** válasza:
0%
4-es válaszoló majd visszasírja az egészséges életmódú pasit, ha kiköt valami aputest mellett, aki egyre csak hízni fog, 35 felett meg egy lusta disznó lesz.
2021. máj. 25. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!