Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság azért még lehet találni sportos életmódú nőt?
25-35 közt, akinek lételeme valamilyen sport. Persze hobbi szinten gondolom, mert én is így űzöm a futást, bringázást.
A többség sajnos punnyadt, nincs kitartásuk semmihez. Félreértés ne essék, nem kell barbár módon minden nap sportolni, de jó, ha heti 2-3x legalább csinál valamit a nő is. Természetesen no cigi, energiaital, alkohol mehet ritkán, módjával.
Miért ilyen nehéz hasonló, egészséges életmódot követőt találni?
"nincs kitartásuk semmihez"
Bírom az ilyen szélsőséges megnyilvánulásokat. Szerintem a többség kitartóan végzi a házimunkát, dolgozik, gyereket nevel, esetleg még valamilyen egyéb, nem sportos hobbija is van, amelyben kitartóbb.
Egyébként érdekes, engem az zavar ebben a korosztályban, hogy férfiaknál túl lényeges szerepet kap a testük. A kapcsolataik, munkájuk(pénzük), idejük rovására megy a sok ilyen olyan étrend kiegészítő, szálkásító tömegelő diéta, a heti 3-4 edzés munka után, vagy egy egész szombat délután, utána meg hallgathatod, hogy izomláza van, fáradt, nincs kedve semmihez és pénze sincs, de azért napi 1 kiló csirkemellet letol kókuszszíron méregdrága rizzsel és elveri a pénzét a kondiban, mert kell a havi 20ezer a menő terembérletre..Aztán legyél hálás, hogy minden idejét veled tölti, majd rinyál, ha fagyizni szeretnél, mert az egészségtelen, aztán rájön a zabálhatnék és megeszik mindent otthon, és utána bűntudata lesz, hallgathatod a rinyálást.
És ezt elég vékony, mindent evő, kirándulni, korizni szerető 28 éves nőként mondom. Ha csak meglátom az egészséges életmód feliratot tinderen, megy is balra a pasi.
Egyébként keresd az ilyen nőket konditermek közelében, vagy futóútvonalakon.
Nem tudom, elég kevés olyan nőt ismerek, aki tényleg kitartóan sportol valamit, heti 2-3-4 alkalommal. Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb csak mondja, de nem nagyon csinálja. Most éppen ismerkedek egy lánnyal, aki állítása szerint szokott járni futni, de amióta ismerkedünk (3-4 hét), még egyszer sem volt.
Pedig már kezdtem örülni, mivel én tényleg tartom a heti 3-4 futást, immár 9 éve.
Nincs párkapcsolatod, ugye? Már eleve a sokat túlórázom árulkodó, emellé a heti 6 edzés..Felkelsz a párod mellől hajnal 5kor, hogy leugorj munka előtt a kondiba és munka után nem nyafogsz neki, hogy 5kor keltél, hulla fáradt vagy bármilyen programhoz és a házimunkához? Vagy este 10kor leugrasz egy órát, ágyba kerülsz éjfél körül, aztán a következő nap simán elmész vele kirándulni?
Ha igen, le a kalappal, ha az alvásidőmben edzenek nem zavarna, mondjuk kiábrándító, ha azért nem fekszünk le egyszerre, mert a másik inkább futna kicsit, vagy nem kelünk együtt..
Nekem fontosak az esti és reggeli összebújások(általában szexszel megtoldva), többségben kellene lennie szerintem.
És a pénz.. Nagyon sokat visz el az étkezésed, ugye? Gondolom nem fagyizol a melegben, illetve nem eszel popcornt a moziban, és el is ítéled, ha mások igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!