Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság azért még lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság azért még lehet találni sportos életmódú nőt?

Figyelt kérdés

25-35 közt, akinek lételeme valamilyen sport. Persze hobbi szinten gondolom, mert én is így űzöm a futást, bringázást.

A többség sajnos punnyadt, nincs kitartásuk semmihez. Félreértés ne essék, nem kell barbár módon minden nap sportolni, de jó, ha heti 2-3x legalább csinál valamit a nő is. Természetesen no cigi, energiaital, alkohol mehet ritkán, módjával.

Miért ilyen nehéz hasonló, egészséges életmódot követőt találni?

2021. máj. 25. 20:04
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Bár én már 40+ vagyok és ugyan nem lételemem a sport, de mivel főleg ebben a korban már nem alanyi jogon jár a jó alak, kénytelen vagyok mozogni. Én otthon edzek, azon kívül ahová csak lehet, gyalog járok, a napi séta, gyaloglás is kell a friss levegőn. Sosem voltak káros szenvedélyeim és ogyekszem egészségesen étkezni. Sajnos a munka és sok egyéb elfoglaltságom mellett nem rendszeres az edzés, de ha jut rá idő, akkor végkimerülésig. És igen, megéri, mert vagy 15 évet min. Simán letagadhatok.

Nem kényszerből csinálom ezeket, egyszerűen nálam ez az alap . Jólesik, így érzem jól magam. Nem érezném magam komfortosan punnyadtan.

2021. máj. 25. 22:28
 22/38 anonim ***** válasza:
21. Én 37 vagyok, férfi, de többnek nézek ki. Mert gyúrok 8 éve, erős az arcom, kopaszodom mint majd minden 35 feletti férfi. De megéri, mert 178 cm hez 95 kg színtiszta izom jár. Azt meg sok nő észreveszi és mondják is, hogy nem semmi.
2021. máj. 25. 22:47
 23/38 A kérdező kommentje:
Ok, de agyra gyúrj inkább. Az izom, küllem idővel elkopik. Mondom ezt rendszeres futóként, bringásként. Nekem olyan nő nem is kéne, aki csak a küllemem alapján ítél meg, attól nyáladzik. 🙂
2021. máj. 25. 22:52
 24/38 anonim ***** válasza:

Haha, 22, nem éri meg. Idősebbnek látszol és nincs mit dicsérni rajtad, csak az izmot. Tudod ez olyan, mint mikor egy nőnek a szemét, vagy a mosolyát dicsérik. Azért teszik, mert más szépet nem találnak rajta/benne, csak valamit akarnak mondani.

Ha nem csak dicsérnének, hanem randiznának is veled, akkor csinálsz valamit jól.

2021. máj. 26. 06:10
 25/38 anonim ***** válasza:

Manapsag? Amikor mar az a no is szet van idegelve, akin nincs is felesleg es kockasha gyurja magat?

Siman.

2021. máj. 26. 08:38
 26/38 anonim ***** válasza:

Heti 3-4x edzek, néha futok. Hétvégente túrázom és/vagy bicajozok. Rajtam is van ennek ellenére felesleg.

Alkoholt egyáltalán nem iszom, cserébe kávézom és dohányzom is. "sajnos" kiestem. :D

Amúgy értem én, hogy a cigi egészségtelen, de nem zárja ki a sportos életmódot, már bocsika..

2021. máj. 26. 10:34
 27/38 A kérdező kommentje:
Az lehet, de számomra ostoba az, aki dohányzik. Fizet a saját teste és környezete szennyezéséeért. A többi része tetszik. 🙂
2021. máj. 26. 10:36
 28/38 anonim ***** válasza:
38%
26 akkor kidobott pénz a sportolás
2021. máj. 26. 11:00
 29/38 anonim ***** válasza:

Számomra nem kidobott pénz, mert az élvezetért sportolok. Gyűlölök otthon ülni.

Mindenkinek van valami gyenge pontja, az enyém a dohányzás. Én meg kocsmázós, alkoholizáló férfiakat nem bírom, vagy a tippmix/játékfüggőket/drogosokat, stb. Akinek zavaró az, hogy elszívok naponta néhány szál cigarettát, annak lehet lapozni, ahogy én is lapozok a fent említett függőségek bármelyikénél.

2021. máj. 26. 11:45
 30/38 anonim ***** válasza:
27%

.... nem érzed, hogy kárba vész a sport jótékony hatása, ha te szétszennyezed magad a kátránnyal?

ellentmondásos az egész.

2021. máj. 26. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!