Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság azért még lehet találni sportos életmódú nőt?
25-35 közt, akinek lételeme valamilyen sport. Persze hobbi szinten gondolom, mert én is így űzöm a futást, bringázást.
A többség sajnos punnyadt, nincs kitartásuk semmihez. Félreértés ne essék, nem kell barbár módon minden nap sportolni, de jó, ha heti 2-3x legalább csinál valamit a nő is. Természetesen no cigi, energiaital, alkohol mehet ritkán, módjával.
Miért ilyen nehéz hasonló, egészséges életmódot követőt találni?
Hát figyelj, én heti 3-4x edzem, nem dohányzom, nem energiaitalozom, nem kávézom, nem iszom alkoholt sem, de így is van rajtam plusz 20kg, évek óta rajtam van ez a plusz és évek óta sportolok. Szóval az, hogy valaki duci nem jelenti azt, hogy nem sportol hobbi szinten. (Mármint tényleg sportolok, simán lekocogok 10km-t vagy kirándulok 25-t vagy ilyesmik.)
Az a baj, hogy a szabály az, 30% sport (ez nem heti 1-2 alkalom 10-10 percre, hanem 3-4 egy-két órára, illetve 70% táplálkozás-kalóriadeficit nélkül nem lehet fogyni)
#14 a nők. Haha. Már megint helyben vagyunk 😂 Na és a férfiak? Ja tényleg, ők nem 40 fele híznak el hanem nagy részük már 30 évesen se karácsonyfadísz.
Szánalmas ez már komolyan.
13-ashoz én inkább annyit tennék hozzá, hogy a ,,néhanapján tornázom" szinte semmit nem ér.
Bármilyen sportnak és testmozgásnak akkor van értelme, ha rendszeresen és hosszú időn át csinálják.
Inkább ne is tornázz, mert tényleg semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!