Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság azért még lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság azért még lehet találni sportos életmódú nőt?

Figyelt kérdés

25-35 közt, akinek lételeme valamilyen sport. Persze hobbi szinten gondolom, mert én is így űzöm a futást, bringázást.

A többség sajnos punnyadt, nincs kitartásuk semmihez. Félreértés ne essék, nem kell barbár módon minden nap sportolni, de jó, ha heti 2-3x legalább csinál valamit a nő is. Természetesen no cigi, energiaital, alkohol mehet ritkán, módjával.

Miért ilyen nehéz hasonló, egészséges életmódot követőt találni?

2021. máj. 25. 20:04
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Ha a traveladdict annak számít, akkor a 80% ilyen.
2021. máj. 25. 20:42
 12/38 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, én heti 3-4x edzem, nem dohányzom, nem energiaitalozom, nem kávézom, nem iszom alkoholt sem, de így is van rajtam plusz 20kg, évek óta rajtam van ez a plusz és évek óta sportolok. Szóval az, hogy valaki duci nem jelenti azt, hogy nem sportol hobbi szinten. (Mármint tényleg sportolok, simán lekocogok 10km-t vagy kirándulok 25-t vagy ilyesmik.)

Az a baj, hogy a szabály az, 30% sport (ez nem heti 1-2 alkalom 10-10 percre, hanem 3-4 egy-két órára, illetve 70% táplálkozás-kalóriadeficit nélkül nem lehet fogyni)

2021. máj. 25. 20:45
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Én itthon néha napján tornazom de igazából ha nincs rá szükségem akkor minek csináljam? Nem látom értelmét. Élvezetet sem látok benne. 163 cm vagyok 56 kg. Így is vannak akik megkerdik h mit sportolok aztán közbe semmit. Elhiszem h valaki szereti de nem értem h pl akkor ezek szerint nem kellenek olyan pasinak aki edz. Bár ha ez lenne a kivetni valója akkor nyilván nem egymást keressük. 29N
2021. máj. 25. 20:50
 14/38 anonim ***** válasza:
3%
Ugye 29 évesen még nem hízik annyira egy nő, mint pl 40 évesen. Kb 3 szor olyan gyorsan fogsz már akkor hízni, ha nem sportolsz. Most még elég ha kevesebbet eszel, mint egy bálna, de 10 év múlva mikor ugyanennyit eszel, akkor szaladnak majd fel szép lassan a kilók a lassabb anyagcsere miatt 10/9 embernél. Tapasztalat.
2021. máj. 25. 20:53
 15/38 anonim ***** válasza:
89%

#14 a nők. Haha. Már megint helyben vagyunk 😂 Na és a férfiak? Ja tényleg, ők nem 40 fele híznak el hanem nagy részük már 30 évesen se karácsonyfadísz.

Szánalmas ez már komolyan.

2021. máj. 25. 20:59
 16/38 A kérdező kommentje:
Nyugi már. 29N, írj, felszedlek.
2021. máj. 25. 21:01
 17/38 anonim ***** válasza:
3%

13-ashoz én inkább annyit tennék hozzá, hogy a ,,néhanapján tornázom" szinte semmit nem ér.

Bármilyen sportnak és testmozgásnak akkor van értelme, ha rendszeresen és hosszú időn át csinálják.

Inkább ne is tornázz, mert tényleg semmi értelme.

2021. máj. 25. 21:01
 18/38 anonim ***** válasza:
68%
#13as vagyok nem félek a hízástol a családomat elnezve nem fogok gurulni 10 év múlva se. De ha ne adja isten mégiscsak hízásnak indulnék akkor persze elgondolkodnek az edzésen de addig is inkább eszem ami jól esik.
2021. máj. 25. 21:02
 19/38 anonim ***** válasza:
87%
Ahová én járok futni, ott 80%-ban nőkkel találkozom. Egyébként a nők átlag 29 évesen szülnek, tehát az általad említett korosztály nagy része otthon kisbabázik vagy kisgyereke van, aki mellől nehéz elmenni sportolni. Én is csak akkor tudtam újrakezdeni, mikor a lányom 2 éves volt, akkor voltam 31 éves.
2021. máj. 25. 22:02
 20/38 A kérdező kommentje:
Jó, de te mondjuk Budapesten futsz a Margitszigeten, míg én vidéki kisvárosban.
2021. máj. 25. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!