Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan gyakori manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan gyakori manapság hogy a csóró kövér csúnya férfiak vékony csinos nökkel vannak ennyire nincsen a nőknek igényei sportos férfira?

Figyelt kérdés
Szinte mindenhol ezt látom ismerőseim között, kollégáim között, barátaim között, nem nagyon értem ennek az okát de egyre jobban kezd ez elterjedni
márc. 24. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5%
attól hogy vékony vagy meg konditerembe jársz nem vagy jó nő, és tutira nem csorgatja a nyálát rád senki csak beképzeled mert jót tesz az egódnak, azért van mackós pasid azaz dagadt mert ez dobta a gép, meg jó egzisztenciája van
márc. 24. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy sokan miért veszik ennyire alapvetésnek, hogy a sportos csak pozitívum és vonzó lehet. Vannak akik kifejezetten a teltebb embereket tartják vonzónak, a sportost pedig egyáltalán nem.

Az életben kb. semmit nem jelentenek ezek az alternatív valóságból vett fake szépségideálok, a való életben nem azzal a legjobb együtt lenni, aki egy bizonyos szögből olyan tökéletesen néz ki instán.

márc. 24. 22:30
 13/15 anonim ***** válasza:
14%
Jelentettem a kérdést, mert kitaláció.
márc. 25. 08:10
 14/15 anonim ***** válasza:
61%

A nők a férfi eszét és tehetségét is nézik.

AZ ami neked sajnos nincs.

márc. 25. 15:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Én K*rvára nem látok ilyesmit.
ápr. 13. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!