Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett olyan fontos a nőknek a férfiak külseje manapság?
99
Lehet eddig csak nem volt szerencsém. Ha volt 20 szép nő akinek nem kellettem, simán lehet hogy 20 másiknak kellenék.
"A férfi vizuálisabb amit már kutatások is bizonyítottak."
Ezt a mítoszt már megdöntötték.
Pont azért lett kitalálva a magadfajta rondaságok miatt, hogy jó nőt kapjanak. Egyforma vizuális a két nem.
"Ha volt 20 szép nő akinek nem kellettem, simán lehet hogy 20 másiknak kellenék."
Tik-tak, fő a kávé.
" Az lenne a korrekt ha a ronda és a jóképű pasik is egyenlő esélyekkel indulnának a szép nőknél."
Nem Mucuka! Az a korrekt, ha a szép nők a szép pasikért indulnak. Miért lenne korrekt az, hogy te elvárod mástól, hogy szintje alatt válasszon, azért, hogy te szinted felett válaszhass? Nonszensz.
108-as valószínűleg nem igen fogja érdekelni, hogy a csaj a pénzéért van vele. A lényeg, hogy jó nő legyen más nem számít
Írtó gáz ez már….de szerintem ez egy kamu kérdés.
Ha meg valahogy még sem az, akkor ritka idióta egy ember lehetsz.
"Az lenne a korrekt ha a ronda és a jóképű pasik is egyenlő esélyekkel indulnának a szép nőknél."
Na és ha ez így lenne, mi lesz a csúnyább nőkkel? Hiába ragozzuk, vagy tetszik egymásnak kölcsönösen két ember, akár ronda akár szép, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!