Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen a férfiak "minősége" Tinderen?
Megnéztem pár hete, csak pár órára regisztráltam.. hát megdöbbentő...tényleg nem vicc, nem túlzás, hogy 100ból 1 jó....
Mondjuk nem értem, mert a környezetemben valahogy nem ezt látom, hogy csak minden századik pasi vállalható...
Belegondoltam, hogy ezeket a 100ból 1eket majd minden csaj aki rohadt jól néz ki képeken jó irányba húzza, szóval töröltem is hamar.
Női oldal sem jobb. Vastagon tetovált szemöldök, marha karika az orrban, szét vannak varrva, napszemüveges képek, borosüveget szorongatják, vitorláshajón jobban feszítenek mint az árbóc, éttermi képek albumai. Fél melle, se##e, nemiszervük kint van.
A bemutatkozó szöveg, egy valódi királynő nincs ennyire elszállva magától. + (link) 1000 kép az Instan. Ilyenekkel nem szívesen mutatkozom az utcán.
100-ból 10 nő aki nem villantózik, van ruhája, látszik rajta normális.
Elmondásuk szerint (randi alatt téma volt). A férfi oldal ennél is rosszabb.
Rövid ideig voltam fenn, én pont amiatt töröltem magam, mert éreztem, hogy mindegyikhez kevés lennék. Jó, én kifejezetten ronda nő vagyok, nálam más a mérce, lehet, hogy az előző hozzászólók mindenkire fintorogtak volna, akiket én láttam.
Badoon valamivel tovább tudtam maradni, ott elég vegyes.
Kinézetre nem rosszak, főleg a 20-25-os korosztaly (En 30 vagyok).
Általában sportos, helyes srácok vannak fent. Idősebbek között sok a kopaszodó, lepukkant alak, aki meg 30+ban extra igényes, az általában az a tipikus örök agglegény alkat, aki tárgyként kezeli a nőket.
Nekem sikerült már pár jó ismeretséget szereznem a fiatalabb korosztalyból, de azt hozzá kell tennem, hogy tudok válogatni, szép az arcom és jó az alakom, szóval nem átlagos nőként vagyok fent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!