Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi direkt nem vesz észre?
Figyelt kérdés
Leginkább pasikhoz,férfiakhoz szól a kérdés.
Mikor és miért viselkedtek így egy nővel szemben?
Nem,nem vagytok ismerősök,anno strandon kerülgetted a csaj akkor se foglalkozott veletek, egy kerületben laktok ,acsaj még mindig nem tett semmit ,még mindig nem foglalkozik veletek !!
Viszont ha össze futtok vagy direkt nem veszed észre ,elő kapod a telefonod és mereven bámúlsz bele de van ,hogy közben már zavaróan nézed vagy hébe hóba utána fordulsz?
nov. 4. 07:49
1/12 anonim válasza:
Hát de észrevesz amikor bámulod és ő is bámul.
2/12 A kérdező kommentje:
nem bámultam,csak egyszer életlen fordultam meg,akkor szembesültem vele
nov. 4. 07:59
3/12 anonim válasza:
Tojik rad. Ha meg nem, csak jatszmazik, akkor annyit is er. De szamomra az a valoszinubb, hogy nem erdekled.
4/12 anonim válasza:
Kérdésedből mindenesetre az derül ki a te fantáziádat jobban izgatja ő mint az övét te! 😁
5/12 A kérdező kommentje:
nem a fantáziám izzgATJA,HANEM SAJNOS SZOMSZÉDOM!!!!!!
ÍGY EL SE TUDOM KERÚLNI!
nov. 4. 08:09
6/12 anonim válasza:
Ha te csak egyszer figyeltél fel egy pillantásra és soha nem beszéltetek nem lehet, hogy ez csak a te fejedbe létezik? Én a saját szomszédaimat sem ismerem fel néha, nemhogy egy idegent aki egy kerületben lakik velem. Amúgy, ha téged nem érdekel miért is foglalkozol annyira vele, hogy ennyire részletesen megfigyelted ezeket a dolgokat? Amiket egyébként szerintem beképzelsz és te szeretnél tőle valamit...
7/12 anonim válasza:
Nemrég azt írtad egy kerületben laktok és nem azt hogy szomszédok vagytok...
8/12 anonim válasza:
Nem direkt, hanem mert ő nem akar tőled semmit, csak te vagy belé szerelmes.
9/12 anonim válasza:
Jaj mar megint te ? Evek ota olvasom a kerdeseidet, akkor sem tudtal irni es most sem tudsz. Hagyd mar beken szerencsetlent, mar lassan pranoias miattad. Nagyon kattant noszemely vagy…
10/12 anonim válasza:
Komolyan már évek óta morfondírozol ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!