Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ,ha egy kapcsolatban a férfi ezredik kérésre is direkt hangosan szellent a nő mellè?
Ezerszer megkértem a barátomat ,Hogy intézze úgy,ha tudja ,hogy ne halljam léptem nyomon hogy szellent mert szamomra ez kiábrándító ,én se teszem
Ezt előtte.De miután megkérem,már másnap hangosan teszi megint .Lehet másnak ez a normalis ,de szamomra Ez Kiabranditó…föleg ha Latszik Hogy ezt direkt csinalja ..
Egyetértek veled abban, hogy kiábrándítandó.
"férfi ezredik kérésre is direkt hangosan szellent "
Ezzel viszont nem tudok. Te tudod irányítani, hogy halkan vagy hangosan durrantasz?
Nem .Most itt nem a hangosrol Van Szo .Hanem arrol Hogy Ezerszer kertem Hogy ne elöttem!Es Nem
Erdekli.
Igazad van. És is sokszor fel vagyok fújódva, ezèt tapasztalatból írom, hogy meg lehet oldani. Odébb lehet menni, vagy visszatartom, ha már nagyon szörnyű, akkor ott a fürdőszoba, wc.
Szimplán szrik rá, hogy teged ez zavar, nem is próbálja elővenni a jobbik énjét előtted. Engem ez dühítene igazán.
4 vagyok.
1x 1x mindenkivel előfordulhat "baleset", hogy hangos lesz vagy büdös...de ha kérem szépen és dafke odanyomja, akkor bszodjon meg egyedül.
9.
Elég furcsa hogy embernek hivod a palidat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!