Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ,ha egy kapcsolatban a férfi ezredik kérésre is direkt hangosan szellent a nő mellè?
Ezerszer megkértem a barátomat ,Hogy intézze úgy,ha tudja ,hogy ne halljam léptem nyomon hogy szellent mert szamomra ez kiábrándító ,én se teszem
Ezt előtte.De miután megkérem,már másnap hangosan teszi megint .Lehet másnak ez a normalis ,de szamomra Ez Kiabranditó…föleg ha Latszik Hogy ezt direkt csinalja ..
Szerintem meg a mérték a nem mindegy. Azért az, hogy néha véletlenül kicsúszik egy-egy hangosabb durrogás, az előfordul, és senkinek sem kéne belőle ügyet csinálni, meg kiábrándulni belőle, stb. De állandó jelleggel, minden egyes rohadt napon a másik fingadozását hallani és szagolni igenis gusztustalan. Ha nyilvános helyen tudja magát türtőztetni, akkor igenis sikerüljön már otthon is. Sőt, hozzáteszem, ha állandóan hangosakat fingik, akkor egyáltalán nem biztos az sem, hogy egészséges, normális a táplálkozása főleg, ha mellé még bűz is társul.
Az meg, hogy nyitott ajtónál vécézik a kérés ellenére már végképp undorító. A franc sem akarja hallgatni a másik ürítését. És ezt aztán végképp nem nagy dolog megoldani, egyetlen mozdulat, főleg ha kérik.
"Nem is èrtem, hogy hol találtok ti ekkora parasztokat"
a tinderen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!