Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ,ha egy kapcsolatban a férfi ezredik kérésre is direkt hangosan szellent a nő mellè?
Ezerszer megkértem a barátomat ,Hogy intézze úgy,ha tudja ,hogy ne halljam léptem nyomon hogy szellent mert szamomra ez kiábrándító ,én se teszem
Ezt előtte.De miután megkérem,már másnap hangosan teszi megint .Lehet másnak ez a normalis ,de szamomra Ez Kiabranditó…föleg ha Latszik Hogy ezt direkt csinalja ..
Nincsen bűz képzeld :(
1. Nem tudom, te mit eszel össze, de normáls esetben csak igen kis százalékának van tényleges szaga.
2. Ha egy szobával arrébb megy, akkor ott nem lesz büdös?
3. Szarni szoktál, vagy kiizzadod?
4. A vesszőről, mint olyanról hallottál már? Fáj olvasni ezt a tagolatlan valamit, amit idehánysz.
Az, hogy egy bunkóval jársz.
De tök lényegtelen, mert ez semmin nem fog változtatni.
Már érzem a lepontozás szelét de azért bevállalom.
Ha együtt élünk, nehogy már ki kelljen szaladgálnom mert hogy pukizni kell. Ez egy természetes dolog. Nyílván nem direkt és hangosan. De én nem kockáztatom a görcsöket azért mert visszatartom. Ha nem tetszik, lehet menni.
Egyébként régebben ez sokan úgy fogalmazták meg, hogy akkor válik komolyra egy kapcsolat ha már egymás előtt mertek pukizni. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!