Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ,ha egy kapcsolatban a férfi ezredik kérésre is direkt hangosan szellent a nő mellè?

Figyelt kérdés

Ezerszer megkértem a barátomat ,Hogy intézze úgy,ha tudja ,hogy ne halljam léptem nyomon hogy szellent mert szamomra ez kiábrándító ,én se teszem

Ezt előtte.De miután megkérem,már másnap hangosan teszi megint .Lehet másnak ez a normalis ,de szamomra Ez Kiabranditó…föleg ha Latszik Hogy ezt direkt csinalja ..

2023. jan. 8. 22:38
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Amugy meg 19-es,ha teged megker a Parod valamire ,Hogy ne tedd,Mert öt zavarja,Te Akkor Azert is azt teszed,amikor tudod hogy öt zavarja?Szuper parkapcsolat lehet az Akkor..!
2023. jan. 9. 00:19
 22/37 anonim ***** válasza:
5%

Nincsen bűz képzeld :(

1. Nem tudom, te mit eszel össze, de normáls esetben csak igen kis százalékának van tényleges szaga.

2. Ha egy szobával arrébb megy, akkor ott nem lesz büdös?

3. Szarni szoktál, vagy kiizzadod?

4. A vesszőről, mint olyanról hallottál már? Fáj olvasni ezt a tagolatlan valamit, amit idehánysz.

2023. jan. 9. 00:23
 23/37 anonim ***** válasza:
42%
Éppen ma, vagyis tegnap irta itt nekem egy nő, hogy az a férfi nem normális, aki nem képes kapcsolatot kialakítani. Az ilyen kérdések elgondolkodtatnak, hogy tényleg a nőszerzés képessége minősíti e a férfi elmeállapotát.
2023. jan. 9. 00:25
 24/37 anonim ***** válasza:
85%
Undorító, elhagynam
2023. jan. 9. 01:04
 25/37 anonim ***** válasza:
13%
Az hogy a kérdezővel gondok vannak
2023. jan. 9. 01:28
 26/37 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogy egy bunkóval jársz.

De tök lényegtelen, mert ez semmin nem fog változtatni.

2023. jan. 9. 04:11
 27/37 anonim ***** válasza:
68%
En is elhagynam. Mwg azt is aki probalja duszkreten csinalni de sokat fingik. Ez ugyanis kezeletlen emesztesi problema. Egeszseges taplalkozassal es taplalkozasi szokassal megoldhato. De gondolom erre sem kepes a palid. Dobjad
2023. jan. 9. 06:12
 28/37 anonim ***** válasza:
19%

Már érzem a lepontozás szelét de azért bevállalom.

Ha együtt élünk, nehogy már ki kelljen szaladgálnom mert hogy pukizni kell. Ez egy természetes dolog. Nyílván nem direkt és hangosan. De én nem kockáztatom a görcsöket azért mert visszatartom. Ha nem tetszik, lehet menni.

Egyébként régebben ez sokan úgy fogalmazták meg, hogy akkor válik komolyra egy kapcsolat ha már egymás előtt mertek pukizni. N

2023. jan. 9. 06:55
 29/37 anonim ***** válasza:
91%
Nálam volt olyan aki első randin fingadozott. Helyből ott is hagytam.
2023. jan. 9. 07:16
 30/37 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező, gondold meg, hogy egész hátralevő életed ebben telik majd, ez garantált. Szerintem ott kell hagynod még mielőtt komoly függésbe kerülsz vele pl. gyerek miatt.
2023. jan. 9. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!