Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon rossz a megérzés? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon rossz a megérzés? Hogy derítenétek ki?

Figyelt kérdés
Sziasztok 28 éves vagyok a nő pedig akivel egy hónapja ismerkedünk 24 éves. Egyik nap egy ilyen nagyon furcsa érzés kapott el. Azt érzem mintha beszélgetne mással is. Néha mondja hogy csak veled beszélek pedig erről eddig nem volt szó. Mégis múltkor pont véletlen elkaptam h beszél messengeren egy sráccal. Nem néztem bele… Persze alapjáraton evvel nincs is baj hiszen miért ne beszélgethetne. Furcsa hogy ezt érzem mert.: A teloját csak úgy a kezembe vagy őrizetlenül hagyja miközben fürdik vagy bármi. Telefonját mellettem nem igazán nyomkodja néha néha vissza ír másoknak. Mikor messengeren beszélünk a szinte egyből válaszol. Társ keresöről is törölte magát. Ott ismerkedtünk meg. Miért érzem még is ezt?

nov. 4. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Mert önbizalomhiányos vagy.
nov. 4. 15:48
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Bátttttyaaaaaaaaaa, a megérzés soha NEM hazudik!
nov. 4. 15:56
 3/11 anonim ***** válasza:
6%
2, dehogynem.
nov. 4. 15:57
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Amikor én nekem bekapcsolt a "radarom" valamelyik exem megcsalt. Úgyhogy szerintem sem hazudnak a megérzések. Különösen, hogy nagyban csetelget más férfival.
nov. 4. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
Mindig volt alapja ha olyan megérzésem volt.. ez az igazság
nov. 4. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Majdnem az életem ráment, de mostanra megtanultam, hogy hallgassak a megérzéseimre.
nov. 4. 16:07
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Szóval amikor majd a párod az önbizalomhiánya miatt megvádol azzal, hogy csalod, akkor igaza lesz, csak mert mEgÉrZéS.

Józan ész, hova tűntél.

nov. 4. 16:09
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Szóval az a kérdés beszélget e mással. Nos igen beszélget. És? Tilos? Letörölte magát a társkeresőről vagy is az a valaki már előtted is megvolt. Vagy megszabod hogy pasikkal egyáltalán szóba se álljon? Vagy az a bajod hogy kamuzik és azt mondta nem beszél mással? Honnan tudod ki az a srác neki? Amíg semmi bizonyítékod nincs és semmi jel nem utalna arra hogy megcsal addig nem értem a problémádat.
nov. 4. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Mert nem kerted meg,h megnezhesd a messengerbeszelgeteseit. Abbol legalabb kiderul h ,valszeg semmi alapod a feltekenykedesre. Sot ha vki gyanus,hivasd fel vele.

A megcsalas fogalmat meg egymaskozt tisztazzatok le,mert a nem szexualis beszelgetesnek koze nincs megcsalashoz foleg ha fel meri hivni elotted az illetot.

nov. 4. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:

9

Egy hónapja ismerkednek könyörgöm 😂 még is milyen elszámolással tartozik neki ha még együtt sincsenek? 😅

nov. 4. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!