Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy mindig hallgas a megerzeseidre?
Figyelt kérdés
Nemrég óta együtt vagyok egy lánnyal de valahogy van egy furcsa megerzesem. Valami azt súgja hogy tuti van valaki más is a háttérben. De lehet hogy csak én gondolom túl. Egy héten 6x találkozunk mindig ott alszik nálam állandóan ír és mindig ha szünete van át jön a munkahelyemre. Főz nekem kedveskedik stb...2022. nov. 5. 10:31
1/5 anonim válasza:
Ez alapján ideje meg energiája se lenne másra.
Miből gondolod, hogy jó a megérzésed?
A megérzes nem más, mint amikor sok kis jelentéktelennek tűnő jel összeáll egy nagy egésszé. Nem tudatosan keresed a jeleit, hogy gáz van, hanem az agyad összerakja.
Te tudsz ilyeneket felsorolni?
2/5 anonim válasza:
"Egy héten 6x találkozunk mindig ott alszik nálam állandóan ír és mindig ha szünete van át jön a munkahelyemre. Főz nekem kedveskedik stb..." = nekem egyáltalán nem úgy tűnik, hogy van más valaki a képben.
De ha úgy érzed miért nem beszélsz vele, puhatolozol?
4/5 anonim válasza:
Hat a te esetedben lehet nem kene a megérzésedre hallgatni, mivel full irreális. Viszont az tény, hogy sok esetben viszont kell rá hallgatni, pl nekem eddig mindig bejöttek sajna vagy nem sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!