Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyon csunyan valtunk el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon csunyan valtunk el de a kozos ido alatt egyszer sem beszeltunk egymassal csunyan, akkor elfelejti idovel azt az egy rosszat?

Figyelt kérdés

Az utolso beszelgetes csunya volt de inkabb miattam.

Mialatt ismertuk egymast soha egyetlen rossz szot sem mondtunk egymasnak, tiszteltuk becsultuk egymast. Csak az az utolso nagyon csunyara alakult.

Nem tudom ezt idovel elfelejti e, vagy arra az egy rossz pillanatra fog emlekezni es sosem fog megbocsatani. Szandekosan akartam bantani hogy letiltson.

tegnap 14:59
A kérdező szavazást indított:
Elfelejti
Benne marad
10 szavazat
 1/3 A kérdező kommentje:

Tenyleg nagyon tiszteltuk egymast es nagyon szep volt vegig.

Az utolsonal sem mondtunk egymasra csunyakat de nagyon megbantottuk egymast es nagyon csunya volt.

Es nem tudom idovel elmulik e benne a harag es a szepre fog e emlekezni vagy benne marad az a rossz..

tegnap 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A rosszat nem lehet elfelejteni. Egyik exemnél pont az maradt meg, még 10+ év után is
tegnap 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja elfelejteni, megbocsájthat persze, de benne lesz.
tegnap 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!