Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves férfinek mit kéne "felmutatnia"?
Ennyi idős korra hol kéne tartania az életben?
Anyagilag, párkapcsolatban?
Semmit nem "kell" felmutatnod. Mindenkinek mások a körülményei, más az anyagi helyzete is. Én például egy egy igencsak szegény, de szerető családból származom és 27 évesen már saját házam volt, mivel támogattak a szüleim is, valamint kidolgoztam a belemet. Családot nem szeretnék (egyelőre), úgyhogy ezt még nem értem el.
28/f
Legyen egy munkahelye, biztos bevetele. Tervezze a jovojet, ne csak ugy sodrodjon. Ha még otthon lakik akkor gondolkozzon azon, hogy onallo eletet kezd. Nekem ennyi elvarasom volt.
(Igen, en is dolgozom, vannak terveim es 22 evesen koltoztem el, ugyhogy ezek nem teljesithetetlen elvarasok).
26N
Határozott jellemet, stabil munkahelyet, problémamegoldó készséget, jó kommunikációs képességet és jövőképet. Ennyi idősen már mindenki elvárja, hogy egy felnőtt ember felnőttként is viselkedjen. Minden mást befolyásolhatnak a körülmények.
Üdv. 32f
Ez teljes mértékben attól függ, hogy te milyen típusú nőket tartasz potenciális partnernek.
Nyilván a pénzügyi vállalatnál dolgozó, két nyelven beszélő junior menedzser nem ugyanazt várja, mint a harmadik alapképzésébe kezdő szabadbölcsész. Egy megállapodni kívánó, konzervatív beállítottságú nő mást akar, mint egy liberálisabb, bulizós lány. Egy gazdag család elkényeztetett szeme fénye nem ugyanarra vágyik, mint egy telepi proli.
Szóval mit kellene felmutatnod? Ha a nők elvárásai miatt kérdezed (márpedig a felnőtt párkapcsolatok kategóriából erre következtetek), akkor először azt döntsd el, hogy milyen nőt szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!