Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyen vagyok ha 27 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen vagyok ha 27 éves létemre nem volt soha barátnőm?

Figyelt kérdés
Sokszor nyomaszt ez, mert azért vágynék egy társra. Meg azt látni hogy milyen boldogok egymással az emberek, nekem meg nem volt soha és azért már ennyi idősen "illene" hogy megtapasztalja az ember hogy milyen kapcsolatban lenni. El vagyok amúgy egyedül is de azért a közös programok, utazás, nyaralás egy barátnővel az jó lenne.
ma 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Én azt bánom, hogy 27 évesen már túl vagyok jópár kapcsolaton és mind egy hatalmas nagy csalódás volt. Elvesztegettem olyan emberekre összesen 10 évet akikre 1 napot se kellett volna. Összetörtek csomószor, rengeteg csalódás, vita, kihasználás stb.. Csak lehúztak az életről és elvesztettem a bizalmam mindenki felé.

Akkor gondold is át melyik helyzet a jobb.

ma 12:22
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha az életed többi területe is ugyanolyan romokban van mint a szerelmi életed, akkor igen
ma 12:24
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagy szégyen, rajtad kívül rohadtul senkit nem érdekel, hogy hogy éltél 27 évet, szóval ideje lenne, hogy magaddal foglalkozz és ne azzal, hogy szerinted mit gondolnak rólad mások!
ma 12:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Ez sem jó helyzet. De ha nem lett volna senkid akkor meg az lenne a rossz.

Legalább van tapasztalatod.

Azoknak lehet a jó akik fiatalon megtalálják az igazit. És nem kell a parkereséssel bajlódni.

ma 12:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen ezt akartam még írni csak lemaradt. A környezetemben is csak én vagyok az egyetlen aki nem a tini kori első párjával van.

ma 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ma már egyre gyakoribb lesz ez a helyzet gondolom az oka hogy nem volt még kapcsolatod hogy nem nézel ki jól.
ma 12:49
 7/12 anonim ***** válasza:

A kérdés leírása rólam is szól. Annyi, hogy én 28 éves vagyok. Semmi nem múlik ezen.

Az utolsó mondatoddal kapcsolatban: én egész életemben arra vágytam, hogy az első párom legyen az utolsó is. Irigylem, akiknek ez tiniként összejött.

ma 12:51
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem is jobban jártál, mint az, aki rendre az összes párkapcsolatát bukta eddig. Kimaradtál a sok szarból. Nyilván nem jártál jobban azoktól, akiknek jó kapcsolat jutott, de hidd el, ők vannak kevesebben.

Egyáltalán nem gáz, ha nem volt még kapcsolatod ezért.

Sőt.

Inkább tartalak többre, mint az összes lyukat megdugó, barátnőket, feleségemet csaló, nőzős gyökereket.

Az egymásra találáshoz jó adag szerencse is kell. Nem elég ennyi vagy annyi idősnek, meg ilyen olyan embernek lenni.

Nyilván tenni is kell érte, de még mindig többre tartalak így nőként,mint egy bármibe belemenő, ösztönvezérelt f.szt.

Kezdj el magadon dolgozni.

Önismeret, stb... nem árt.

Csinálj olyan dolgokat, amik magabiztosabbá tesznek.

Aztán járj társaságba többet. Vagy párhuzamosan a kettőt.

Hidd el, lesz majd valaki, akivel kölcsönösen szimpatikusak lesztek egymásnak.

ma 12:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem kell emiatt szégyenkezned, a mai világban ez nem ritka.

Akkor sem jártál volna jól, ha lett volna X kapcsolatod és mindegyik csalódással végződött volna.

ma 13:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem az.
ma 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!