Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Van egy srác aki segít nekem nagyon sok mindenben. Szerintem szeretne is tőlem többet, legalábbis tett erre utalásokat, én egyelőre biztos hogy nem.
Én szeretem megölelni a barátaimat.
Mennyire küldök ezzel kétértelmű jeleket? Látom rajta hogy örül neki, de nem tudom helyzetemben mennyire helyes. Ő soha sem kéri direktben, de sokszor mondta már hogy nagyon jól esett neki, hogy kapott egy ölelést.
Ennyi energiát fekted beléd a saját idejéből, ez hihetetlen, és csak úgy, hogy nem kap érte semmit?
Csak úgy ingyen ül veled órákat tesz beléd a saját idejéből és mi az idejének a kompenzációja?
Ez most komoly amit irsz?
Ha nem gondolod vele komolyan akkor olyan mintha reménykedtetnéd, és belédfekteti a drága idejét, te pedig csak kihasználod, és nem juttatsz neki vissza semmit. Érted-e nincs meg a körforgás adja az idejét beléd és te pedig elutasitod, vagy ahogy teszik morzsákat szórsz neki, amit ő készpénznek vesz és reménykedik benned.
Jó lenne tisztázni nem?
Miért viccelnék azzal hogy mennyit segít? Soha nem kért semmit érte. Elején direkt rákérdeztem, hogy mennyit kér, mondta hogy semmit. Másoktól se kér ha jól tudom, mondjuk velük kb. heti/havi 1x találkozik hasonló módon.
Hálás vagyok érte.
Volt olyan időszak is amikor volt barátom, tudta, akkor is segített, nem nyomult.
Most nincs, szerintem tudja, de nem biztos.
Kimondottan most sem nyomul, csak megjegyezte hogy kapcsolatunk addig megy ameddig én szeretném, szóljak ha többet is el tudok képzelni.
Kicsit úgy érzem mintha én lennék a gonosz mert elfogadom a segítséget, de kapcsolatot nem akarok vele ;_;
akkor pedig reméli, hogy kaphat tőle érte, hiába mondja, hogy nem kér érte semmit, senki nem ad csak úgy a másiknak értékes időt, és ennyit értsd már meg.
forditsuk meg: te csinálnál-e valakiért hasonlót fektetnél-e bárkiben ennyi időt és energiát, csak úgy?
ne értd félre
az oda vissza energiák nem müködnek ő vár érte, de nem mondja ki, gondolja érzed, de te nem érzed, elfogadod, magyarul kihasználod, mert nem akarsz tőle semmit bartel zéro...de te tudod..
#24 Azt teljes mértékben el tudom képzelni hogy reménykedik benne, ezt a mondásából érzem is, de nem gondolom hogy ez "elvárása" lenne.
Másoknak miért segít akkor? Nem hiszem hogy mindenkitől akar valamit? (főleg hogy van srác is azok között akiknek segít)
Értem mit mondotok, köszönöm a válaszokat. Magamban is le kell tisztáznom, össze kell szednem a gondolataim. Nem szeretném as segítségét elveszíteni de valahogy a tudtára kellene akkor hoznom.
Elmondtam neki. Megköszönte az őszinteséget, látszott, hogy nem örül neki, de azt mondta ha segítségre szükségem van nyugodtan fordulhatok hozzá, mert nem azért kezdett segíteni, közben kedvelt meg.
Szerintetek így is mellőznöm kellene a segítségét vagy azért heti néhány alkalommal kérhetek tőle segítséget?
ne tapadj rá, csak függni fogtok egymástól, legalábbis ő rádfüggőt úgylátszik.
Nem értelek, hogy miért nem akarod őt, csak az évszámok miatt vagy nem vált ki belőled semmit mint férfi?
Mellőzd egy darabik és megfogod látni, hogy mi az amiben egyedül is boldogulni tudsz.
Önállóvá kell vállni, és nem folyton nap vagy heti függésben lenni egy másik embertől akitől szinte semmit sem akarsz, igy könnyen rálehet szokni a másikra, ami már megtörtént a részéről.
Egyelőre hagyd békén egy kicsit, had csillapodjon nála érzelmileg a dolog.
Én igy tenném, feltépted valakinek a szivét azaz megbántottad, hagyd gyógyulni egy darabig.
tanulj meg önálló lenni, ha mindig mankó kell mindenhez, hogy válsz felnőtté?
Jóképű, ezt mondtam is már neki, lehet itt rontottam el, kedves, türelmes (nem csak velem), vannak tervei.
Talán az egyetlen ami nem tetszik hogy inkább mackós mint sportos (egyáltalán nem kövér, 3-5 kiló túlsúly lehet rajta max). Korábbi barátaim mind sportosak voltak. És a kor.
Nekem elsősorban a belső a fontos, de a külsőtől se tudok teljesen eltekinteni.
Nem tudom mi lenne ha... van egy csomó nagyon jó tulajdonsága, végleg elveszteni nem szeretném. Volt olyan hogy mélyen voltam és egész napot velem töltötte, meghalhatott, meg tudtam nyílni előtte. Próbált segíteni, érdeklődött utána is hogy vagyok. Nem tudok igazán rosszat mondani rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!