Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Van egy srác aki segít nekem nagyon sok mindenben. Szerintem szeretne is tőlem többet, legalábbis tett erre utalásokat, én egyelőre biztos hogy nem.
Én szeretem megölelni a barátaimat.
Mennyire küldök ezzel kétértelmű jeleket? Látom rajta hogy örül neki, de nem tudom helyzetemben mennyire helyes. Ő soha sem kéri direktben, de sokszor mondta már hogy nagyon jól esett neki, hogy kapott egy ölelést.
Semmit.
Ha a szeme latarra ugyan ugy olelkezel a barataiddal akkor csak leesik neki h nem neki szol.
Ha nem akkor ot kihagyod h erezze h nem vagy vevo ra.
#1 Ő tényleg csak segít nekem, nem szokott barátaimmal találkozni, esetleg barátnőimmel (nincs is sok barátom). De esetek 95% kettesben találkozunk, publikus helyen.
#3-as jól értem, hogy azt javaslod hogy inkább ne öleljem meg rendszeresen, ha a jó viszonyt fent akarom tartani?
3as vagyok ne öleld többet, igen, nekem egy nagyon jó baráti kapcsolatom ment erre rá, hogy elkezdett bele látni többet, és igaz a kémia is nagyon erős volt, de utána meg ő nem engedett közelebb, holott ő kezdte el hogy találkozzunk, egy fix kapcsolatomat barmolta szét ez az egész szitu..
ha nem akarsz tőle semmit akkor minek öleled? ezzel csak kétértelmű jeleket adsz neki, borzasztóan lélekromboló ha többet mutatsz felé, és reménykedik állandóan, mert öleled? ne tedd!
#6 Középiskolában mi mindig megöleltük reggel egymást szinte mindenki-mindenkivel. Fiúk kezet fogtak egymással, lányok öleléssel köszöntek (fiúknak is).
Egyetemen megmaradt ez a szokás, aki közelebb van hozzám mint hogy a folyosón köszönök neki, azt megölelem. Ő rengeteget segített és segít is nekem, kifejezte hogy csak rajtam múlik hogy meddig megy el a kapcsolatunk, ő nem fog erőszakoskodni.
A kérdés azért fogalmazódott meg bennem mert nem tudom mennyire jó ötlet részemről az ölelés tudva hogy ő többet is el tudna képzelni kettőnk között. (ténylegesen elhangzott hogy kettőnk viszonya rajtam múlik, nem akar ő "kezdeményezni" ennél jobban, mert nem szeretné hogy azt érezzem hogy csak ezért segít és ismerem is hogy másoknak is (fiúknak is) örömmel segít. Nekem sem csak ezért segít, ebben biztos vagyok. De azt is érzem hogy nekem többet megtesz, inkább lemond egy programját hogy nekem segítsen, ez amit másoknál mondjuk nem szokott megtenni.)
Igazából lehet már ott elrontottam hogy rengeteg pozitív visszajelzést adtam neki, mint jóképű, kedves, lelkiismeretes,... nem tudom hogy tudnám mégis tudtára hozni úgy hogy ne bántsam meg ;_;
Köszönöm a válaszokat. Mások véleményére is kíváncsi vagyok természetesen.
#8 nekem nagy a korkülönbség (7 év)
#9 nem ismert, nem látott mielőtt elkezdett segíteni és másoknak is segít ismeretségi körében. Azt se tudta fiú vagy lány vagyok, mert ismerősömön keresztül találkoztam vele. Most is tudok rajtam kívül 4 embert akiknek rendszeresen segít és csak az egyikük lány, semmit nem kér egyikünktől sem. A másik lány után nem érdeklődik. Vele elég távolságtartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!