Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti mit tennétek a helyemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti mit tennétek a helyemben? Közlekednem kell a városban hétköznapokon napközben, ügyintézések miatt. Ehhez néha információt kérek a közlekedési központban - ha az internetes útvonal tervezővel nem boldogulok.

Figyelt kérdés

Néhány alkalommal arra lettem figyelmes, hogy az egyik férfi munkatárs egyre feltűnőbben szimpatizál velem. Most már szinte elnyújtott hangon köszönt nekem, nemcsak mosolygott.

Tehát ma egy kicsit egyértelműbb volt a helyzet, hogy talán elbeszélgetne velem, de ugye munka közben mit mondjon? Fel kell vennünk a hivatalos arckifejezést...

De mi van, ha ilyenkor nem tudom azt mondani, hogy tényleg szimpatikus Ő is, csak a páromat nem szeretném megcsalni? Volt már valaki hasonló helyzetben?

#zavarban mindketten
2023. jún. 29. 19:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Még soha.
2023. jún. 29. 19:51
 2/24 A kérdező kommentje:

Hát igen. Zavarba tud hozni ezzel a megnyilvánulással a munkatárs, mert cseppet sem tolakodó, kellemes egyéniség.

De ugyanakkor a párom egy nagyon kicsit azért féltékeny - nem túlságosan - még nem élünk együtt, de nem adja jelét nagyon elszabadult indulatoknak. Egyelőre. Legalábbis kezelhető.

2023. jún. 29. 19:58
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi a konkrét kérdés?
2023. jún. 29. 20:05
 4/24 A kérdező kommentje:
Megerősítést várnék a többi hölgytől, hogy ebben a helyzetben nem igazán szükséges belebonyolódni bármilyen kétes kimenetelű helyzetbe.
2023. jún. 29. 20:10
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem igazán szükséges megcsalnod a párodat.
2023. jún. 29. 20:14
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Magát a kérdést se értem. De biztos nálam van a hiba. 😂😂
2023. jún. 29. 20:16
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert a párod nem elég? Vagy nagyon viszket?
2023. jún. 29. 20:17
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Most mi van? Mibe nem kell belebonyolódni?

Van párod. Ha nem kezdeményezett nyíltan, akkor semmit ne csinálj, ne reagalj, viselkedj úgy, mint bárki mással.

2023. jún. 29. 20:33
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem ertem a kérdést. Arra vársz megerősítést, hogy nem vagy jogszabályilag köteles összejönni valakivel aki rád nyomul? Elnézést, "nyújtott hangon köszön"?
2023. jún. 29. 20:41
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Te ritka életképtelennek tűnsz nekem, ne haragudj.

Amúgy hogy lehet a kibacott google térképen nem bírni kiigazodni? Szó szerint nyíllal mutatja élőben hogy erre menjél hülyegyerek.

2023. jún. 29. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!