Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mit tennétek a helyemben? Közlekednem kell a városban hétköznapokon napközben, ügyintézések miatt. Ehhez néha információt kérek a közlekedési központban - ha az internetes útvonal tervezővel nem boldogulok.
Néhány alkalommal arra lettem figyelmes, hogy az egyik férfi munkatárs egyre feltűnőbben szimpatizál velem. Most már szinte elnyújtott hangon köszönt nekem, nemcsak mosolygott.
Tehát ma egy kicsit egyértelműbb volt a helyzet, hogy talán elbeszélgetne velem, de ugye munka közben mit mondjon? Fel kell vennünk a hivatalos arckifejezést...
De mi van, ha ilyenkor nem tudom azt mondani, hogy tényleg szimpatikus Ő is, csak a páromat nem szeretném megcsalni? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Én azt sem értem, mit akarsz. Nem csinált semmit a pasi, de te már előre félsz, hogy mit mondasz, ha kezdeményezne, de közben azon agyalsz, hogy neked kéne kezdeményezned, csak az ugye nem elfogadott?
Mivaaa?
Szóval még csak rád sem moccantak, kifejezett flörtölés se volt.
Hmm, mit tennék a helyedben?
Megülnék a luximon és próbálnám feldobni a kapcsolatom ami ezek szerint kva unalmas.
Elővigyázatosságból nem szoktam elkapkodni a válaszokat. Nehogy elszabaduljanak felesleges indulatok ismeretlen irányokból...
Hátha nem hús-vér emberek ülnek a monitor mögött, hanem kísérleti laboratóriumban kifejlesztett intelligens robotok válaszolgatnak - akár egy-egy feltett kérdésre, akár egy másik válaszra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!