Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti mit tennétek a helyemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti mit tennétek a helyemben? Közlekednem kell a városban hétköznapokon napközben, ügyintézések miatt. Ehhez néha információt kérek a közlekedési központban - ha az internetes útvonal tervezővel nem boldogulok.

Figyelt kérdés

Néhány alkalommal arra lettem figyelmes, hogy az egyik férfi munkatárs egyre feltűnőbben szimpatizál velem. Most már szinte elnyújtott hangon köszönt nekem, nemcsak mosolygott.

Tehát ma egy kicsit egyértelműbb volt a helyzet, hogy talán elbeszélgetne velem, de ugye munka közben mit mondjon? Fel kell vennünk a hivatalos arckifejezést...

De mi van, ha ilyenkor nem tudom azt mondani, hogy tényleg szimpatikus Ő is, csak a páromat nem szeretném megcsalni? Volt már valaki hasonló helyzetben?

#zavarban mindketten
2023. jún. 29. 19:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem, nem jogszabályra gondoltam.

Íratlan erkölcsi törvény, hogy általában a nők nem kezdeményeznek.

(A páromtól is csak azért kértem telefonszámot, mert éreztem, hogy valamit nagyon mondani akar, de süket fülekre talál egy bizonyos közösségben...)

Nem is csaltak a megérzéseim. Szó szerint nekem panaszolta el, hogy senki nem figyel rá igazán, csak egyedül én.

Amíg nem ismert meg engem, addig túlzottan zárkózott és bizalmatlan volt. Velem kapcsolatban kezdett el jobban nyitottabbá válni a világra.

2023. jún. 29. 20:46
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Oké...?
2023. jún. 29. 20:47
 13/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyok életképtelen. Ha van rá lehetőség, nem keresem feleslegesen a bonyodalmakat.

A másoktól átvett feszültség levezetésére nem vagyok alkalmas személy (nem vagyok fogadókész.)

2023. jún. 29. 20:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kezdeményezett. Semmi nem történt. "Elnyújtottan köszönt". Erre te belevizionálsz mindenfélét.

Kva egyszerű az eset: ha nem kezdeményez, semmi nem történik.

Ha kezdeményez, akkor megmondod hogy kedves vagy, de van barátom, szia.

Erről kérdést kell kiírni?

Gondolom erre írták hogy életképtelen vagy.

2023. jún. 29. 20:51
 15/24 A kérdező kommentje:

Az lenne az igazán feltűnő, ha az ehhez hasonló kérdéseket viszonylagos sűrűséggel tenném fel.

Nekem ez az első ilyen próbálkozásom. Több ilyen kérdést olvastam már másoktól - és gondoltam én is csatlakozom. (Valós élethelyzet.)

Ami pedig az internetes útvonaltervezőt illeti, régebben valóban könnyebben kiismertem magam rajta. De sokat változtattak rajta a készítők.

2023. jún. 29. 21:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Most az a kérdés, hogy kezdeményezz-e nála, miközben párod van? Én semmit nem tennék a helyedben, ha minden rendben otthon a párommal, ha nem, akkor első körben azon gondolkodnék el, biztos jó-e nekem a kapcsolatomban, ha ügyintézőkről fantáziálgatok, lehet ez egy mezei crush aminek semmi jelentősége és akkor nem kell vele foglalkozni, de lehet elhalt a kapcsolat és vagy fel kell dobni vagy véget kell vetni neki.
2023. jún. 29. 21:16
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
Ne bassz félre!
2023. jún. 29. 21:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem vagy nő. A hölgy szót nőt ritkán használják (nem modoroskodunk egymást közt), és segghülyének kell lenni, hogy ne tudd használni a google mapst. Semmi nem változott rajta elég régóta.
2023. jún. 29. 21:32
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nekem rólad egy tyúk jut eszembe. Amilyen a nagyim udvarán kapirgal. A "párodat" pedig őszintén sajnálom.
2023. jún. 29. 21:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Íratlan erkölcsi törvény, hogy általában a nők nem kezdeményeznek."

Nincs ilyen erkölcsi törvény.

de nem mindegy? Van párod. Nem is értem, mi a problémád.

2023. jún. 29. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!