Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasítottam egy nagyon nyomulós srácot. Ti mit tennétek a helyemben? 20L
Figyelt kérdés
Nos a történet úgy kezdődik, hogy Snapchaten elkezdtünk beszélgetni, ő pedig már 1 óra után szerelmet vallott. Én mondtam, hogy ez nekem nagyon korai, nem is ismerem, de másnap már az esküvőről és a gyerekvállalásról beszélt. Halál komolyan gondolta. Nekem ez nagyon sok volt,óvatosan elutasítottam, most pedig tiszta depi. Az a gond, hogy túl lelkiismeretes vagyok és most lelkiismeret furdalásom van. Mit tennétek a helyemben?2024. febr. 18. 19:39
1/19 anonim válasza:
Semmit. Nem tartozol neki semmivel. Tanuljon meg uralkodni az érzésein, és másokra tekintettel lenni.
2/19 anonim válasza:
Írj privit,elveszlek én ok???Megdumáljuk a részleteket.Ja szerelmes vagyok én is beléd.
3/19 anonim válasza:
Azért ez tényleg elég gyors tempó lenne így ismeretlenül. Nagyon cuki tőled, hogy aggódsz érte, de szerintem be bánkódj nagyon, valami nem tiszta a sráccal.
4/19 anonim válasza:
Hülyékért nem kell aggódni. Majd jövőhéten elvesz mást.
5/19 anonim válasza:
Ne legyen, valószínűleg kattos és hullazsákban végezted volna, ha tovább húzod. Remélem nincs bekapcsolva Snapchaten a helymegosztás.
6/19 anonim válasza:
Egy nárcisztikust kerültél el, ügyes vagy. Csak bajt csinált volna.
7/19 anonim válasza:
Önbizalomhiányos vagy, megfelelési kényszered van. Nem tudod viselni a frusztrációt, hogy más mit gondol, ha elutasítod. Ezért sokszor kiszolgálod a környezeted, te utolsó helyen maradsz, csakhogy békess3g legyen.
Ezen dolgozz, mert az élet mindig szembe fog jönni, és ha minden ilyen dolognál idegenek segítsége kell, mert nincs önbizalmad, nagyon szomorú életed lesz.
8/19 anonim válasza:
En is ezt tettem volna, eleg rossz kezdes volt
9/19 anonim válasza:
Tróger csaló vvagy félkegyelmű zsarolós állat, de lehet kiéletlen szadista sittes . Koptasd . Ismerkedni csak valósagban fokozatosan . 20 évesen nem kellene virtuàlis birkaságokat gyerekesen lereagálni .
10/19 anonim válasza:
hat ha nyomult akkor a csajoknal azt jelenti nem jon be neked szoval teljesen oke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!