Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki jelentett már be...

Valaki jelentett már be online tartózkodási helyet? Ha igen mennyi az átfutási idő míg értesítik arról, hogy oké vagy arról, hogy elutasították a kérelmét?!

Figyelt kérdés
Elindítottam már több mint 8 napja (honlapon ennyi átfutási időt jelöltek), de még semmilyen értesítést nem kaptam.

2021. aug. 25. 11:49
 1/1 anonim válasza:

Az én esetemben nem tartott sokáig, de hogy pontosan hány nap volt, arra már nem emlékszem pontosan.

Fontos, hogy a tartózkodási hely bejelentéséhez az ingatlan tulajdonosának előzetes hozzájárulása szükséges, amit a tulajdonos szintén megtehet online, az ügyfélkapun keresztül.

Ha rendben van a kérelem, akkor vagy arról értesítenek, hogy a kiválasztott kormányablakban átveheted személyesen, vagy kiküldik postán az új lakcímkártyát. Én a postai kézbesítést választottam.

2021. aug. 30. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!