Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasítottam egy nagyon nyomulós srácot. Ti mit tennétek a helyemben? 20L
Figyelt kérdés
Nos a történet úgy kezdődik, hogy Snapchaten elkezdtünk beszélgetni, ő pedig már 1 óra után szerelmet vallott. Én mondtam, hogy ez nekem nagyon korai, nem is ismerem, de másnap már az esküvőről és a gyerekvállalásról beszélt. Halál komolyan gondolta. Nekem ez nagyon sok volt,óvatosan elutasítottam, most pedig tiszta depi. Az a gond, hogy túl lelkiismeretes vagyok és most lelkiismeret furdalásom van. Mit tennétek a helyemben?2024. febr. 18. 19:39
11/19 anonim válasza:
Hát azért szerintem ez ha bejönne neki is cink lenne, hogy egy óra beszélgetés után már házasságot tervez. 😅
12/19 anonim válasza:
amugy van olyan csaj pasizas teruleten hogy lelkiismeretes? Mert buszken kijelentem - ilyet meg a budos eletben nem lattam, es nem hallottam sot, az ellenkezojet inkabb.
13/19 anonim válasza:
Én fel is pofoztam volna! Mit képzel magáról a bunkó??
14/19 anonim válasza:
Emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, semmi rosszat nem tettél. Legjobb lenne, ha megszakítanád vele a kapcsolatot, ő meg úgyis hamar tovább fog lépni. Nem lesz depressziós azért, mert 1 nap beszélgetés után te véget vetsz ennek. Nem kizárt, hogy a következő lányba is ilyen gyorsan "beleszeret", aki kedves vele és téged el is felejt. Ne foglalkozz vele.
15/19 anonim válasza:
Kérdező: akivel így jártál, az netes, plátói, az önmaga által alkotott, elképzelt ideálképbe képes beleszeretni szinte azonnal...
Hogy milyen okok lehetnek emögött azt nem tudom, de valószínűleg kétségbeesetten nyomulós, ragaszkodó-csimpaszkodó, lányoknál valószínűleg nem túl sikeres, "jöjjönmárvalakiésazonnalbeleszeretekhaminimális érdeklődést tapasztalok" típusú lehet...
16/19 anonim válasza:
RÉszemről törlés, tiltás lenne.
17/19 anonim válasza:
Vagy nem volt még soha nővel, vagy egyszerűen személyiségzavaros, mentális beteg. Egészséges, normális ember nem vall szerelmet 1 óra után, és nem tervez egyből házasságot stb.
18/19 anonim válasza:
Nárci gyanús mindenképp.. Bihari Viki videóit ajánlom a nárcisztikus személyiségzavarú emberekről, sok ilyen videója van.
19/19 anonim válasza:
Ha ez nem poen, akkor elmebaj.Ilyennel ne is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!