El kellene kerülnöm egy helyet ahol van egy fiú akit elutasítottam egy fél éve?
Figyelt kérdés
Kínos lenne?
Ha oda megyek valamennyit muszáj majd kommunikálnunk egymással
2023. okt. 7. 17:06
2/6 anonim válasza:
lehet veszélybe kerülsz amiért ilyet tettél, én elkerülném
3/6 anonim válasza:
Ha nem volt nagyon nagy hiszti, akkor simán menj oda. Valószínűleg már nem is gondol rád.
Én egyedül akkor szoktam elkerülni az illetőt, ha behisztizett amikor nemet mondtam.
4/6 anonim válasza:
Ha nem valtottak el kinosan, akkor nincs semmi gond. El kell fogadni, hogy nem lehet kiszemeltnek megfelelni
5/6 anonim válasza:
En mar talalkoztam azzal aki elutasitott, utcan sem koszotunk egymasnak, de uzletben o volt elado, de nem volt semmi gaz. Ugy tettunk mint masok.
6/6 anonim válasza:
Engem is utasított el valaki, utána ha találkoztunk, egyáltalán nem volt gáz. Nem is értem miért lenne. Ha valaki tetszik, de én neki nem, akkor miért kellene belemennie egy kapcsolatba. Ő nem akar, ennyi! Aki ezen megsértődik, vagy problémát csinál belőle, az teljesen hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!