Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki segít nekem nagyon sok mindenben. Szerintem szeretne is tőlem többet, legalábbis tett erre utalásokat, én egyelőre biztos hogy nem.

Én szeretem megölelni a barátaimat.

Mennyire küldök ezzel kétértelmű jeleket? Látom rajta hogy örül neki, de nem tudom helyzetemben mennyire helyes. Ő soha sem kéri direktben, de sokszor mondta már hogy nagyon jól esett neki, hogy kapott egy ölelést.

2024. júl. 7. 09:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
10: mert ők nem akarja megdugni. Nem kell agysebésznek lenni ehhez.. :D
2024. júl. 7. 11:10
 12/33 anonim ***** válasza:
Ne öleld meg, többnek fogja gondolni. Add valahogy a tudtára határozottan, hogy ez nem fog menni. Jót is teszel neki ezzel.
2024. júl. 7. 11:20
 13/33 A kérdező kommentje:

Nekem meg csak azért segítene mert "meg akar dugni"? Nem hiszem. Tény hogy szeretne többet, de nem úgy ismerem mint akinek ennyi lenne csak a célja...

Nagyon pozitív a véleményem róla, ha nem lenne 7 év közöttünk, úgy hogy én a 20-as éveim elején járok, szerintem akár jó pár is lehetnénk. Volt idő hogy órákat (6+) beszélgettünk és nagyon sok mindenben hasonló a gondolkozásunk.

2024. júl. 7. 11:22
 14/33 anonim ***** válasza:
51%
13: akkor meg minek szívatod?
2024. júl. 7. 11:23
 15/33 A kérdező kommentje:

#14 Nem szándékom "szívatni". Önszándékából segít, mielőtt mondta hogy több is lehetne akkor is segített. Nem érzem szívatásnak hogy elfogadom a segítséget. Vagy mit nevezel szívatásnak? Azt hogy nem mondtam még ki hogy felejtse el hogy kettőnk között lehet több? Mit kellene tennem?

Tényleg tanácstalan vagyok, nem akarom bántani, elveszteni. Nagyon jó barát, de többet nem szeretnék. Kihasználni, bántani semmiképen nem szeretném ;_;

2024. júl. 7. 11:29
 16/33 anonim ***** válasza:
46%
Igen, tisztázd le vele. Ha így is önzetlen segít akkor tényleg csak ilyen jószívű. De itt azért a legtöbbünk elég tisztán látja, hogy mint általában nagy eséllyel itt sem erről van szó. Naiv vagy.
2024. júl. 7. 11:31
 17/33 A kérdező kommentje:
#16 Remélem nem vagyok naiv. Azt is többször mondta nekem hogy a segítség és a kapcsolatunk, ami csak rajtam múlik, független. Én hiszek neki, úgy ismertem meg, hogy tényleg külön tudná választani a kettőt. Azt elképzelhetőnek látom, hogy utána miattam már nem fog programokat lemondani, hogy segíthessen vagy nem fog a hét minden napján segíteni. De nem hiszem hogy teljesen elutasítana, csak inkább nekem kellene hozzá igazodnom, nem úgy mint most, hogy ő igazodik hozzám, amit természetesen megértenék, ezzel nincs baj.
2024. júl. 7. 11:38
 18/33 A kérdező kommentje:

Kaptam egy privátot amire inkább itt válaszolok anonimitásomat megtartva:

3 kapcsolatom volt, 2 ebből hosszabb mint 1 év.

2024. júl. 7. 11:51
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
ha csak a 7 év miatt aggódsz, ez nem jelent semmit, csak annyit, hogy egy érettebb gondolkodásúval vagy együtt, a számok csak számok, szép lassan kialakulhat más is, vagy kevesebbet legyél vele, ne támaszkodj a segitségére, old meg egyedül. Lehet most elutasitod, de ha passzolod, és meglátod mással, és nem fog segiteni többet, akkor pedig kellen fog...gondold át
2024. júl. 7. 12:05
 20/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

És mi lenne a helyes megoldás? Tanítani szokott, közben nem udvarol, teljesen más módban működik ilyenkor. Tényleg olyan mintha órán ülnék, csak egyedül egy oktatóval. Nem nagyon ment az előző félév és segít megérteni, pótolni a hiányosságaim.

Teljesen el kellene utasítanom a segítségét vagy mennyire kellene csökkentenem a közös időt? Az elmúlt 2 hétben szinte minden második nap találkoztunk 2-3 órát.

2024. júl. 7. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!