Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Van egy srác aki segít nekem nagyon sok mindenben. Szerintem szeretne is tőlem többet, legalábbis tett erre utalásokat, én egyelőre biztos hogy nem.
Én szeretem megölelni a barátaimat.
Mennyire küldök ezzel kétértelmű jeleket? Látom rajta hogy örül neki, de nem tudom helyzetemben mennyire helyes. Ő soha sem kéri direktben, de sokszor mondta már hogy nagyon jól esett neki, hogy kapott egy ölelést.
Nekem meg csak azért segítene mert "meg akar dugni"? Nem hiszem. Tény hogy szeretne többet, de nem úgy ismerem mint akinek ennyi lenne csak a célja...
Nagyon pozitív a véleményem róla, ha nem lenne 7 év közöttünk, úgy hogy én a 20-as éveim elején járok, szerintem akár jó pár is lehetnénk. Volt idő hogy órákat (6+) beszélgettünk és nagyon sok mindenben hasonló a gondolkozásunk.
#14 Nem szándékom "szívatni". Önszándékából segít, mielőtt mondta hogy több is lehetne akkor is segített. Nem érzem szívatásnak hogy elfogadom a segítséget. Vagy mit nevezel szívatásnak? Azt hogy nem mondtam még ki hogy felejtse el hogy kettőnk között lehet több? Mit kellene tennem?
Tényleg tanácstalan vagyok, nem akarom bántani, elveszteni. Nagyon jó barát, de többet nem szeretnék. Kihasználni, bántani semmiképen nem szeretném ;_;
Kaptam egy privátot amire inkább itt válaszolok anonimitásomat megtartva:
3 kapcsolatom volt, 2 ebből hosszabb mint 1 év.
Köszönöm a válaszokat.
És mi lenne a helyes megoldás? Tanítani szokott, közben nem udvarol, teljesen más módban működik ilyenkor. Tényleg olyan mintha órán ülnék, csak egyedül egy oktatóval. Nem nagyon ment az előző félév és segít megérteni, pótolni a hiányosságaim.
Teljesen el kellene utasítanom a segítségét vagy mennyire kellene csökkentenem a közös időt? Az elmúlt 2 hétben szinte minden második nap találkoztunk 2-3 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!