Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekis randit akar gonosz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekis randit akar gonosz vagyok ha emiatt en kicsit kinosan erzem magam? 24L

Figyelt kérdés

O fiatalabb 18 eves, mondta hogy talalkozzunk mekizzunk mozizzunk de nekem ez kicsit kinos, nem randihely. Legalabb elmennenk pizzazni vagy gyrost enni azt imadom, es eskuszom orulnek neki. De ez a meki nekem olyan gyerekes..puccos etterembe sem mennek de vannak jo pizzeriak amik tokjo randi helyek.

Gonosz vagyok ha szova teszem hogy nem megyunk e inkabb mashova?

Nem azert akar amugy mekizni mert nincs penze, mert akkor el sem hivott volna moziba sem, es nem is azert mert semmibe nem nez hanem fiatal nem tudja hogy ez nem randira valo es ehhez van szokva.

2024. jún. 29. 23:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Kisfiú még. Az ő korosztályában Meki a menő. Szerintem ebben a felállásban sok ez a 6év, ami köztetek van, később is lenne gond belőle.

Én sem mennék Mekibe randizni, akkor inkább egy fagyi vagy egy süti egy cukrászdában az sem kerül többe, sőt! Engem az sem zavarna, ha felesben fizetnénk, csak ne ilyen kamaszoknak való helyre menjünk, ami még full egészségtelen is.

2024. jún. 30. 07:23
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
18, nincstelen kis hülyegyerek, mit vartál tőle? 😅 24 éves vagy, nem is értem mit akarsz tőle.
2024. jún. 30. 08:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt hiszed a gyros annyival menőbb, akkor az a rossz hírem, hogy itt nem a srác gyerekes.

Ha csak szimplán nem szereted a mekit azt meg meglehet mondani..

2024. jún. 30. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen 18 éves fiúval? Az komoly 😅
2024. jún. 30. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Minek randizol gyerekkel ha zavar hogy gyerekes?
2024. jún. 30. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!