Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gonosz vagyok emiatt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz vagyok emiatt, hogy igy velekedek parom szuleirol?

Figyelt kérdés

A kornyezetemben nem kaptam negativ visszajelzest erre vonatkozoan, de lehet, hogy csak elfogultak ezert itt is elmondanam a sztorit.

Na szóval az a helyzet, hogy a férjem pontosan olyan férfi amilyet mindig is elkepzeltem magam melle. Maszkulin, igazi alfa tipusu ferfi. Nagyon eletrevalo, jo egzisztenciaja van stb stb. De a lenyeg azaz, hogy miutan bemutatott a szuleinek teljesen ledobbentem. En nagyon oszinte no vagyok, ami a szivemen az a szamon es mondtam a paromnak (akkor meg nem vt a ferjem) , hogy "szerintem rossz embert hoztak el a korhazbol a szuleid" erre csak nevetett es mondta, hogy hat igen, teljesen mas vilag vagyunk.

Azert dobbentem le, mert a szulei ilyen nagyon egyszeru kb lesarkitva falusi parasztok. Mi egyebkent a fovarosban lakunk. Az apukaja foldmuvelessel (is) foglalkozik, de allataik nincsenek. És kulsoleg elegge leharcolt kinezete van. Anyukaja mar nyugdijas. számomra a lakasuk sem olyan igenyes, pl a mosdojuktol rosszul vagyok. Takaritva van, de megsem kelt olyan hu de tisztasag van erzest.

Az eskuvomon is az anyukaja pluszban felvett egy parasztruhat mert h abban is szeretne velunk kepet, hat a ferjemmel egymasra neztunk es nem akartuk megbantani de baromi kellemetlen volt..mi az istennek kell ilyen?

Na de ezzel a szemben a ferjem nagyon igenyes , tehat valaki meglatna, meghogy milyen kocsival jar az lenne a reakcio h biztos jomodu csaladba is szuletett. Hat nem.

Az en szuleimmel barhol szivesen megjelenek, akar nyaralni is elmegyek veluk, de mondtam a ferjemnek, hogy az o szuleivel en egy ettermen kivul sehol sem szeretnek megjelenni. Mondta, hogy o sem, mert tenyleg masvilag. Ezt elmondtam a szuleimnek, kb nyugtaztak semmi negativat nem mondtak ra...

Egyebkent a ferjem szulei nagyon kedves emberek, ha anyosomat hajnalban felhivnam, hogy en fankot szeretnek enni azonnal nekiallna. Nagyon baratsagosak velem, szeretnek, ha akarnam mindig fozne ram az anyukaja. De nem hasznalom ki.

Nemsokara lesz babavaro csaladi osszejevoteles bulink, megebszeltuk a ferjemmel h csak az en rokonsagom lesz ott, az o szuleihez csak beugrunk egy ebedre.

Facebookon letiltottam oket.

Ezt igy barkinek elmondtam a rokonsagomban, barki elott nyiltan vallalom h szamomra kellemetlenek, nyugtaztak es kivancsi lennek kivulallokent mi errol a velemenyetek, most en gonosz lennek emiatt, mert igy veleked roluk?

Teljesen mas vilag...nem ertem egy ilyen ferfinak, hogy lehetnek ilyen szulei..hihetetlen.

2024. máj. 26. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Te nem szeretnél ebből az országból elköltözni mondjuk Dubai vagy Los Angeles Beverly Hill's részére?

Mindenkinek ez lenne a legjobb megoldás. Erre az írásra most fogsz kapni olyan hidegzuhanyt mint az antarktisz, de abszolút jogos lesz.

2024. máj. 26. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogy unatkozó troll vagy, aki provokálni szeretne.
2024. máj. 26. 12:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túltoltad a trollkodást... Legközelebb vegyél vissza, akkor hihetőbb lesz.
2024. máj. 26. 12:41
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Onnantól nem tudtalak komolyan venni, hogy azt írtad "maszkulin, meg igazi alfa". Pocskondiázás és lejáratás az egész írásod.
2024. máj. 26. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az a véleményemem, hogy troll vagy. Incikék szokták alfazni.
2024. máj. 26. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Rettenetesen sznob vagy.
2024. máj. 26. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
+: aki csak a külsőségekre ad.
2024. máj. 26. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz (bár kétlem), egytől borzasztóig mennyire vagy gusztustalan szerinted?
2024. máj. 26. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
És akkor ennek a kiírásnak mi a lényege? A rokonságod barátaid meg mit tudom én kik nyugtázták a fenhéjázó meglátásodat és akkor ezt most miért kellett ide is kiírni? Jó a házasságod jó életed van kevés alkalommal találkozol az anyósékkal és ennyi. Mit kellett most ezért itt lehordani őket? Ők ilyenek. Ha nem tetszik akkor nem mész oda de szomorú azt látni hogy neked ez okoz örömet hogy a férjed szüleit lehord a sárga földig.
2024. máj. 26. 13:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Tenyleg letezik ilyen. Ebben mi hihetetlen?? De nem zavar, hogy kaptam hidegzuhanyt, csak eddig senki nem mondott ra semmit, ezert tettem itt fel a kerdest
2024. máj. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!