Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz, hogy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy így vélekedek egy nőről?

Figyelt kérdés

Anno 3 éve beszélgettem és találkozgattam egy csajjal, aki ismét megtalált. Mikor még elsőnek találkozgattunk, akkor nagyon elhatározott volt, hogy ott hagyja a bolti eladói munkáját, masszőrnek tanul és leteszi a jogosítványt is. Pár találkozó után abbamaradt a dolog, mert nem éreztem azt, hogy egy szinten lennénk a legtöbb dologban.

Pár napja rám írt, hogy találkozzunk meg ilyenek. Elkezdtünk beszélgetni és hamar kiderült, hogy a 3 évvel ezelőtti vágyaiból semmit nem sikerült megvalósítani, még a jogosítványt se. Én a 3 év alatt cserébe üzemrész vezető lettem, szereztem jó pár szakmai papírt és jelenleg egyetemre járok, szóval ennek szöges ellentétje vagyok.

Kicsit rosszul érzem magam amiatt amit írni fogok, de engem ez a dolog, hogy ő három év alatt ugyanazt csinálja és csak mondogatja, hogy majd fejlődik és jobb állást keres, lelomboz és elveszi a kedvem az ismerkedéstől. A mai világban pl. egy jogosítvány tök alap dolog és akinek még ez sincs meg, azzal mit kezdjek, fuvarozzam majd én mindenhova? Alapvetően mit kezdjek egy olyan nővel, aki csak mondogatja, hogy ő majd képzi magát, de közbe semmit nem csinál és ugyanaz a sz*r munkája van évek óta amit amúgy utál?

Anno nem éreztem ennyire rossznak ezt a dolgot, pedig akkor is nagy volt köztünk az anyagi különbség, de eltelt három év, ami alatt ő semmit nem tett azért, hogy jobb legyen neki.

Ez nem incel/troll kérdés, real situation.

2024. jan. 8. 09:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, ha neked fontos egy nőben, hogy legyen benne ambíció - a leírtak alapján fontos - akkor szerintem érthető, ha zavar. Akkor nem ő lesz a te embered. Amúgy engem is zavarna fordított esetben, ha a pasi ilyen lenne.
2024. jan. 8. 09:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez fontos szempont egy kapcsolathoz, akkor nincs miről beszélni, ne találkozz vele és kész.
2024. jan. 8. 09:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha megszokod, a többség ilyen, férfiak is mondogatjak hogy lefogynak, elvégzik ezt azt a továbbképzést stb. majd minden változatlanul marad. Az emberek legalább fele ugyanez. Ha neked nem fér bele akkor ignoráld.
2024. jan. 8. 09:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem érzem azt, hogy mi hasonló szinten lennénk. Mentálisan biztosan nem, testileg se, mert én pl sokat sportolok, ő meg kicsit ducibb. Az anyagi részeket meg se említem, mert az egyértelmű, abban régen se voltunk hasonló szinten se, bár ez a legkisebb gond.
2024. jan. 8. 09:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezzel a gond? Ha nem felel meg, akkor ne ismerkedj vele. Ennyi.
2024. jan. 8. 09:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Arra akartam inkább kivetíteni a kérdést, hogy az én igényeim nagyok-e?
2024. jan. 8. 09:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi probléma, én sem kedvelem a langyos mocsárban dagonyázó férfiakat, akik csak emlegetik a változást. Nőben sem értékelem ah ilyet, úgyhogy én megértelek.
2024. jan. 8. 09:24
 8/13 A kérdező kommentje:
7 - Csak a mai világban, kb az van, hogy a nő mindegy mivel foglalkozik, mennyit keres stb. mert neki úgyis szülni kell. Egy pasi meg anyagias és nagyravágyó, ha ilyen dolgokat néz. Itt egy nagyon nagy szintkülönbség van viszont minden téren, ami szerintem a hétköznapokban nehezen egyeztethető.
2024. jan. 8. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Te húzod meg a határaidat, ne foglalkozz szenkivel.
2024. jan. 8. 09:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, komoly kapcsolat céljából történő ismerkedés esetén sem lenne gond, hogy a randipartner bolti dolgozó. Tartósan munkanélküli vagy folyton pénzzavarban lévőt nem szeretnék, nálam csak annyi a kritérium, hogy el tudja magát tartani, és nyilván ez ne csak annyit jelentsen, hogy száraz kenyéren, vízen kihúzza. Ha nincs hitel, albérlet (vannak, akik pl. örökölnek lakást), akkor alacsonyabb fizuból is ki lehet jönni, nem mindenki akar utazgatni/wellnessezni folyton, éttermekbe járni, drága hobbikra költeni. Sok szórakozási lehetőség van, ami azért nem egy vagyon még napjainkban sem. Az anyagiaktól elszakadva, nekem az se fontos, hogy „nívósabb” munkája legyen, ill. az, hogy vki nem csinált nagy karriert, nem jelenti automatikusan, hogy az életben mindenben lusta, minimummal megelégedő. Viszont szerintem mindenki maga dönti el, mi fontos neki a másikban, így ha neked nem felel meg ezért vagy azért a hölgy, akkor ne ismerkedj vele tovább!

„Csak a mai világban, kb az van, hogy a nő mindegy mivel foglalkozik, mennyit keres stb. mert neki úgyis szülni kell. Egy pasi meg anyagias és nagyravágyó, ha ilyen dolgokat néz.”

Ilyen dumákat viszont ne írj, szerencsére a való világban nem tapasztalom, de a GYK-n non stop a nők vannak anyagiasnak, aranyásónak kikiáltva, akik 600-800-1 millás fizuval, új kocsival, hitelmentes budapesti lakással nem rendelkező pasikat még csak le se köpnek, nemhogy szóba álljanak velük, urambocsá, randizzanak…

2024. jan. 8. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!