Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gonosz tőlem hogy nem szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz tőlem hogy nem szeretnék részt venni a párom szülinapi partiján, mert szorongok a tömegben?

Figyelt kérdés

Tudja hogy számomra nyomasztó ha nagy tömegben kell lennem, de nem igazán veszi számításba, mindenkit ide csődít a szülinapjára. Szeretném hogy élvezze és jó nap legyen neki, de én menekülnék a helyzetből és ez biztos elrontja majd valamennyire. Ő sokkal inkább társosági ember.

Ilyenkor mi a közös nevező? Vagy mi "illik"? Már előre gyomoridegem van.

2023. márc. 21. 22:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából szólj neki erről, mert hogyha nem teszed akkor ő nem biztos, hogy kitalálja. Lehet arra fog következtetni, hogy ő nem fontos neked vagy ilyesmi.. Szóval szerintem itt a kompromisszum azaz, hogy megbeszélitek ezt.
2023. márc. 21. 22:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Elmondtam ezt neki, kiveséztem és pontosan ismeri ezt a problémám. Azt mondta majd most gyakorlom...
2023. márc. 21. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Szia! Én pánikbeteg vagyok, egy időben agorafóbiás is voltam, mem mertem elmenni itthonról, annyira feltem.

A pazichologusom és a pszichiáterem is azt mondta, hogy ezeket sajnos csak akkor lehet legyőzni, ha beleallsz azokba a helyzetekbe, amikről félsz. Rossz lesz és felni fogsz, de hozza fogsz szokni, és néhány alkalom után nem fogsz felni. Nehéz, de megéri!

Szerintem érdemes lenne megpróbálnod, sok sikert ☺️

2023. márc. 21. 22:11
 4/13 A kérdező kommentje:

Igen, ezt hallottam én is. Voltam ilyen helyzetekbe, nem is a félelem a jó szó, csak nem tudom élvezni és szorongok, gyomorgörcs, hasmenés, stb.

És a párom nagyon minősítő tud lenni, ha nem vagyok eléggé szociális vagy jó vendéglátó akkor akár mindenki előtt kimondja, és nagyon kellemetlen. :(

2023. márc. 21. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Én biztosan nem akarnék olyan valakivel egy párt alkotni, aki ennyire semmibe veszi az érzéseimet, sőt, mások előtt nyíltan megaláz. Utóbbi nálam AZONNALI szakítóok lenne.
2023. márc. 21. 22:32
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem neked kell a vendeglatonak lenni, az o szulinapja, o hivja az embereket, meg eleve nemtom mi ez a vendeglatosdi, hogy kell ertelmezni, ha hozzank atjonnek a barataink, altalaban ki van pakolva a nasi a konyhapultra, a hutobe meg mindenki benyul innivaloert. Nem mi szoktuk hozni-vinni nekik a cuccokat.

De egyebkent meg ha ennyire masok vagytok, akkor nem fog mukodni ugyse hosszutavon, nekem ez rohadt kiabrandito lenne, mondom ugy, hogy kettonk kozul en vagyok a kevesbe tarsasagi, de istenem, gondolom nem vadidegenekrol van szo tobbnyire, akiket o is ot perce ismer, a barataival legalabb probalj mar joba lenni.

2023. márc. 21. 22:52
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
A párod egy faz. Nem azért, mert társasági ember, hanem mert sosem kérném a szeretteimet olyasmire, ami nekik gyomorideget meg ekkora nehézséget okoz, pláne nem minősíteném őket mások előtt (!), a gyengeségeik miatt (!!).
2023. márc. 22. 05:39
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem vesz komolyan. Sajnos aki nem ismeri a pánikot nem tudja elképzelni, ez nem az ő hibájuk amúgy, ilyenek az emberek. Ez most jó alkalom lenne, hogy tudtára hozd, ne menj el és ebből egy életre rájön, hogy neked ez mennyire komoly problémád.
2023. márc. 22. 06:07
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
"És a párom nagyon minősítő tud lenni, ha nem vagyok eléggé szociális vagy jó vendéglátó akkor akár mindenki előtt kimondja, és nagyon kellemetlen. :(" 🚩🚩🚩🚩🚩
2023. márc. 22. 07:28
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

És a párom nagyon minősítő tud lenni, ha nem vagyok eléggé szociális vagy jó vendéglátó akkor akár mindenki előtt kimondja, és nagyon kellemetlen. :(

Ez a problèma forrása, mert ezzel kapsz egy plusz ideglöketet.

Èn sem bírom a társaságot, szeretem is kihúzni magam a nagyobb összejövezelekről. A párom viszont nyitott. Nekem annyi a szerencsèm, hogy ő ezt megèrti, ès tudja is kezelni. Ha társaságba is megyünk figyel rám. JóMúltkorában mennem kellett vele egy kb 120 fős családi ès baráti összejóvetelre. Senkit sem ismertem ott, akkor mèg a szüleit sem. Olyan emberekhez vitt oda, ahol tudta hogy nem fogom rosszul èrezni magamat, ès ki tudok majd bontakozni mellettük. Ès jött sokszor megkèrdezni, hogy minden okès e.

Már ez a fajta helyzetkezelès oldott a feszültsègemen, ès a nap vègèn már jól èreztem magam.

2023. márc. 22. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!