Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek a buliba?A párom gyereke a férjem volt feleségével is szeretne egy közös szülinapi bulit, meg nem volt ilyen esemény hogy a párom exével találkozok, max a kocsiból láttuk egymást,
Nem miattam vált, szerintetek elmenjek a szülinapi buliba?
Nagyon feszengek hogy látom hogy férjem csaladosdit játszik az exével, ha nem megyek el az bunkó? Még sosem láttam őket úgy egybe hogy anya apa és a közös gyerekükkel program, félek hogy kirekesztettnek érzem magam,
Ha hivtak, en elmennek, elotte tudatositsd magadban, hogy ott es akkor a gyerek a lenyeg, ennyi. Ha a parod jo fej az anyaval, az a gyerek miatt van. A szineszek parjai elviselik, ahogy a masik smarol a szinesztarsaival, te is kibirod, ha a ferjed nevetgel par orat az exszel.
Persze remelhetoleg te is a tarsalgas resze leszel, jo esetben nem egy bunko paraszt az exfeleseg sem.
Én nem mennék. A "párod" gyerekéhez semmi közöd ahogyan exanyucihoz sem.
Tök felesleges kényszeredetten jópofizni amikor semmi kedved hozzá.
Ha a gyerek szívesen látna, akkor menj el.
Ne a magad érzéseivel foglalkozz!
Értsd meg, hogy a gyerek szempontjából teljesen természetes igény, hogy a születésnapját apja és anyja együtt ünnepeljék! És még számtalan ilyen esemény lesz: ballagás, diplomaosztó, eljegyzés, esküvő, gyermek (vagyis unoka) keresztelője ill. születésnapjai stb.
Ha ezeket nem tudod jó szívvel elfogadni, akkor eleve nem kellett volna gyermekes férfival kapcsolatot kezdened.
Ez elég hülye érv, kérdező.
Ha ott lesz a te gyereked is, akkor nem fog zavarni az előző feleség jelenléte, így meg nagyon feszengenél meg kirekesztettnek éreznéd magad?
Én sem mennék.
Csak ha kifejezetten kéri a gyerek, hogy én is legyek ott, akkor mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!