Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek akkor, ha tudnátok, hogy a párotok gyűlölöi a szülinapját, de azt szeretnétek, hogy boldog legyen?
Minden évben egyre szomorúbb a barátnőm a szülinapján, mert nem figyelnek rá eléggé. Régen amikor még tudott volna bulit rendezni, mert voltak barátai, akkor az anyukája nem engedte neki, sem azt, hogy akárhova elmenjen bulizni, most, hogy idősebb, pedig már nem akar menni sehova, mert fél a csalódától. A 18. születésnapja is úgy zajlott, hogy vitem neki én egy tortát, kapott egyet az anyukájától, és délig még boldog is volt, de onnantól kezdve egyre szomorúbb és zárkózottabb lett. Mentek hozzájuk vendégek, de egyáltalán nem is foglalkoztak vele, az unokatesójáék akikkel sűrűn találkozik pedig át sem mentek hozzá felköszönteni. Igazából rajtam kívül nagyjából senki nem foglalkozott már vele, hogy szülinapja van. Próbáltam szervezni valamit, hogy kimenjünk sétálni legalább este ismerősökkel, de ők is leléptek fél óra múlva. A barátnőm pedig csak sírt, hogy mennyire gyűlöli a szülinapját, mert mindig egy nagy csalódás az egész..
Ez azér is bántja annyira, mert 3 nappal az övé előtt van a huga szülinapja, akkor pedig az egész lakás lufikkal van tele, ajándékokkal, és a fél rokonság átjön ünnepelni vele. Az ő szülinapja pedig ehhez képest...
2 nap múlva lesz a 19. szülinapja. Szóval mit tudnék csinálni, hogy boldog legyen egész nap?
Köszi..
Aztmondta, hogy ez minden évben így volt, csak voltak évek, amikor még vitával is kiegészült az egész műsor, hogy márpedig otthon fog ülni, és nem mehet el sehova.
Köszönöm a válaszokat, akkor lehet beszervezem az egész napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!